Skok na osrednjo vsebino
Natisni to stran
sep  2016 05

Vabljeni k sooblikovanju Celostne prometne strategije občine Jesenice

V sklopu izdelave Celostne prometne strategije  občine Jesenice (CPS JESENICE) vas vabimo na dve javni razpravi, ki bosta v četrtek 8.9.2016 med 9.00 in 14 uro v Kolpernu, Fužinska cesta 2, 4270 Jesenice.

Celostna prometna strategija je dokument, ki upošteva in nadgrajuje obstoječe strateške dokumente občin. V Občini Jesenice želimo s Celostno prometno strategijo v ospredje postaviti občane in vaše potrebe.  Poudariti želimo pomen pešačenja, kolesarjenja in uporabe javnega potniškega prometa, ter posledično izboljšati kakovost zraka in zdravje občanov. Celostna prometna strategija bo pomembno prispevala k boljši povezanosti mestnega in podeželskega območja, izboljšala bo povezanost med občinami, povečala prometno varnost ter kakovost bivanja.

Dnevni red:
9:00  – 11:00 1. javna razprava »Gibajmo se in spreminjajmo okolje«
11:30 – 14:00 2. javna razprava »Izbiraj trajnostno za prijazno in dostopno mesto«

Na prvi javni razpravi bomo aktivno raziskovali občino in se spraševali kako okolje vpliva na nas, naše življenje in zdravje. Druga javna razprava bo posvečena potrebam ranljivih skupin in njihovim vsakdanjim problemom pri udeležbi v prometu.

Zaradi zagotovitve vseh pripomočkov pri izvedbi javne razprave vas prosimo, da se do torka, 6.9.2016 prijavite  po elektronske pošte (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.) ali telefonu (041 370 762). Za več informacij se lahko obrnete tudi na Andraža Tolar (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali 04 5869339).

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz kohezijskega sklada.

 

Prijazno vabljeni!

Prebrano 2685 krat