Skok na osrednjo vsebino
Natisni to stran
sep  2016 14

Vabljeni na javno razpravo “Mobilnost na delovnem mestu”

VABILO

“Mobilnost na delovnem mestu”

Javna razprava v sklopu priprave Celostne prometne strategije Občine Jesenice

V sklopu izdelave Celostne prometne strategije Občine Jesenice (CPS Jesenice) vas vabimo na javno razpravo z naslovom “Mobilnost na delovnem mestu”, ki bo v torek, 20.9.2016, med 12.00 in 14.30 uro v Kolpernu, Fužinska cesta 2, 4270 Jesenice.

Celostna prometna strategija je strateški dokument, ki je namenjen reševanju izzivov občine na področju prometa. Gre za nov način razmišljanja, ki pomeni korak k bolj trajnostnemu načrtovanju prometa v občini. Celostna prometna strategija prispeva k doseganju ravnotežja med družbeno enakostjo, kakovostjo življenjskega okolja in uspešnostjo gospodarskega razvoja z iskanjem nabora ukrepov za izboljšanje možnosti za kolesarjenje, pešačenje, uporabo javnega potniškega prometa in ostalih vidikov trajnostne mobilnosti v občini.

Dnevni red:

  • 12:00 – 12:30 Uvod, predstavitev projekta
  • 12:30 – 14:30 Okrogla miza

Namen javne razprave je vse udeležence spodbuditi k razmišljanju o mobilnosti na delovnem mestu. V prvem delu okrogle mize bomo razpravljali o aktualnem stanju in načinu spodbujanja javnega potniškega prometa, koles in pešačenja v podjetjih ter drugih institucijah. V drugem delu pa bomo skupaj razmišljali, na kakšen način lahko izboljšamo učinkovitosti in kakovost trajnostne mobilnosti v Občini Jesenice.

Za več informacij se lahko obrnete tudi na Andraža Tolarja (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali 04 5869339).

 

Prijazno vabljeni!

Prebrano 2400 krat