Skok na osrednjo vsebino
Natisni to stran
nov  2016 21

CPS Občine Jesenice - Vabilo k reševanju spletne ankete

Spoštovani občani občine Jesenice,

Občina Jesenice je v sklopu Celostne prometne strategije pričela z izvajanjem ankete s katero želimo izvedeti, kakšne so vaše potovalne navade in želje za prometne ureditve v mestu ter kakšen je vaš odnos do skupnih javnih površin v mestu in celotni občini Jesenice.

Da bo strategija čim bolj prilagojena zahtevam in željam vas - uporabnikov, vas vabimo, da sodelujete v anketi, s pomočjo katere bomo identificirali probleme in podali usmeritve za nadaljnji prometni razvoj naše občine.

Odgovori nam bodo v veliko pomoč pri izbiri ustreznih ukrepov in zasnovi strategije prometnega razvoja kraja in občine. Zato Vas prosimo, da anketo rešite in tako prispevate svoj delež k trajnostnemu razvoju naše občine.

Za sodelovanje se vam najlepše zahvaljujemo!

Povezava do ankete: Odpri anketo

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Kohezijskega sklada.

 

Veseli smo, da vas je že veliko izpolnilo anketo v sklopu priprave Celostne prometne strategije občine Jesenice. Vsi, ki ste v anketi navedli svoje podatke, boste sodelovali tudi v nagradnem žrebanju, kjer vas čakajo lepe nagrade, najsrečnejši izžrebanec se bo odpeljal z novim kolesom, sledil pa mu bo izžrebanec na skiroju. Podelili bomo še nekaj drugih praktičnih nagrad. Zato vas na tem mestu še enkrat povabimo, da izpolnite anketo, ki se nahaja na naši spletni strani, ali pa izpolnite anketo, ki ste jo prejeli v vaš poštni nabiralnik. Najlepša hvala za vaše sodelovanje.

 

Poteka zadnji teden izpolnjevanja ankete. Vabimo vas, da anketo izpolnete in se s tem potegujete za privlačne nagrade. Hvala za sodelovanje.

 

Prebrano 4305 krat