Skok na osrednjo vsebino

Javne objave

May 2016 03

Dopolnjena pobuda za pripravo državnega prostorskega načrta za nadgradnjo železniške proge Ljubljana—Kranj—Jesenice—državna meja v koridorju obstoječe proge

Ministrstvo za okolje in prostor, Direktorat za prostor, graditev in stanovanja, kot koordinator priprave državnih prostorskih načrtov (v nadaljnjem besedilu: koordinator), objavlja dopolnjeno pobudo za pripravo državnega prostorskega načrta za nad gradnjo železniške proge Ljubljana—Kranj—Jesenice—državna meja v koridorju obstoječe proge (v nadaljnjem besedilu: dopolnjena pobuda), ki jo je dne 21. 3. 2016 podalo Ministrstvo za infrastrukturo.

Dopolnjena pobuda bo od 20. aprila 2016 do 25. maja 2016 objavljena v digitalni obliki na spletnih straneh Ministrstva za okolje in prostor (pod »aktualno/državni prostorski načrti/javne razgrnitve in seznanitve«).

Javnost ima možnost v času objave dopolnjene pobude nanjo dati predloge, priporočila, usmeritve in mnenja. Le-te lahko javnost pošlje na naslov Ministrstvo za okolje in prostor, Dunajska c. 48, Ljubljana, ali na elektronski naslov This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pri čemer naj v rubriki »zadeva« navede ključne besede »Pobuda za DPN za Gorenjska železniško progo«. Koordinator in pobudnik bo sta skupaj z investitorjem Direkcijo RS za infrastrukturo, in izdelovalcem, analizirala prispele predloge, priporočila, usmeritve in mnenja javnosti.

Na podlagi analize bo koordinator pripravil osnutek sklepa o pripravi državnega prostorskega načrta in ga poslal v obravnavo prostorski konferenci.

Šteje se, da je pri dajanju pripomb in predlogov z navedbo imena in priimka ali drugih osebnih podatkov dan pristanek za objavo teh podatkov v analizi. Osebe, ki ne želijo, da se v analizi objavijo njihova imena in priimki ali drugi osebni podatki, morajo to posebej navesti.
 

Read 2794 times Last modified on Wednesday, 04 November 2020 09:32

Aktualno: Javna naročila, razpisi in objave