Skok na osrednjo vsebino

Novice

jan  2014 22

Javni poziv BSC Kranj za oddajo potreb po kadrovskih štipendijah za leto 2014/2015

1. 1. 2014 se je začel uporabljati nov Zakon o štipendiranju (ZŠtip-1), ki prinaša precej novosti – tudi na področju kadrovskega štipendiranja. Skladno z novim zakonom mora vsak delodajalec, ki želi v prihodnjem šolskem/študijskem letu (2014/2015) podeliti kadrovske štipendije, do konca januarja sporočiti svoje potrebe v zvezi z dodelitvijo kadrovskih štipendij za prihodnje šolsko/študijsko leto.

BSC Kranj je zato objavil javni poziv delodajalcem za oddajo potreb v zvezi z dodelitvijo kadrovskih štipendij za šolsko/študijsko leto 2014/2015, ki ga, prav tako kot obrazec za oddajo potreb, najdete v priponki. Postopek je precej enostavnejši kot v preteklih letih, zato BSC vabi delodajalce, da čimprej oddajo svoje namere. Obrazec lahko posredujejo tudi skeniran po elektronski pošti (http://www.bsc-kranj.si/index.php?t=razpisi&id=295).

Namen poziva je predvsem INFORMIRANJE učencev, dijakov in študentov o tem, kakšne kadrovske štipendije ponuja regija in jih s tem posledično spodbujati k vpisovanju na tiste smeri izobraževanja, preko katerih bodo kasneje lažje našli zaposlitev.

ROK ZA ODDAJO POTREB: 31. januar 2014!

Nekaj drugih novosti oz. sprememb, ki jih na področje kadrovskega štipendiranja prinaša novi ZŠtip-1 si lahko preberete tudi na naslednji povezavi: http://www.bsc-kranj.si/index.php?t=news&id=768

Prebrano 3897 krat Nazadnje urejano na sreda, 22 januar 2014 15:19

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave