Novice

Feb  2014 21

Povabilo k sodelovanju k skupni akciji občin po Sloveniji Razvajaj se v mestu

POVABILO K SODELOVANJU K SKUPNI AKCIJI OBČIN PO SLOVENIJI 7. IN 8.3. 2014

V letu 2014 se je nekaj slovenskih občin odločilo, da bomo skupaj pripravili akcijo Razvajaj se v mestu  od 7. 3.2014 do 8.3.2014.  Med njimi je tudi naša občina – Občina Jesenice.

Namen projekta je spodbujanje:

  • partnerskega povezovanja s krajem neposredno povezanih ponudnikov, oblikovanje, promocija in trženje skupnih konkurenčnih  paketov, ki obogatijo ponudbo posamezne organizacije kot samega kraja
  • potrošnikov k pestrejšemu nakupovanju v lokalnih trgovinicah v samih mestih
  • obdarovanja z izdelki in storitvami, ki jih najdemo v domačem okolju.

Ciljne skupine so dekleta, matere in žene ter njihovi partnerji, ki praznujejo 8.marec.

Ideja je, da bi v vseh sodelujočih mestih, na ta dan, lokalne trgovinice, restavracije, lokali in obrtniki pripravili posebno ponudbo – popust ali kako darilo za kupce, predvsem ženske, ki imajo 8.3 praznik.

V svetu se je izkazala tovrstna promocija in dogodek, kot izredno dobičkonosna za ponudnike blaga in storitev, vendar le v primeru, da so le ti pripravili poseben promocijski paket blaga ali storitev po posebno ugodni ceni. Zato lahko podjetja sodelujejo v akciji le, če bodo na ta dan ponudile poseben paket blaga oz. storitev po posebni ceni. Ta ponudba bo vključena tudi v promocijo tega dogodka.

Vse sodelujoči ste najprej vabljeni na skupni delovni sestanek, kjer bomo skupno definirali podrobnosti projekta. Ta sestanek bo dne 25.2.2014, ob 13:00, v Kolpernu na Stari Savi na Jesenicah. Srečanja se morate zanesljivo udeležiti.

Če želite sodelovati v akciji pa nam predhodno prosim pošljite prijavnico do 24.2.2014 na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Za vse dodatne informacije smo vam na razpolago na:

Mojca Konobelj

04/ 5869 344

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Tomaž Tom Mencinger
Župan Občine Jesenice

Prebrano 3225 krat

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave