Skok na osrednjo vsebino

Novice

feb  2014 21

Povabilo k sodelovanju k skupni akciji občin po Sloveniji Razvajaj se v mestu

POVABILO K SODELOVANJU K SKUPNI AKCIJI OBČIN PO SLOVENIJI 7. IN 8.3. 2014

V letu 2014 se je nekaj slovenskih občin odločilo, da bomo skupaj pripravili akcijo Razvajaj se v mestu  od 7. 3.2014 do 8.3.2014.  Med njimi je tudi naša občina – Občina Jesenice.

Namen projekta je spodbujanje:

  • partnerskega povezovanja s krajem neposredno povezanih ponudnikov, oblikovanje, promocija in trženje skupnih konkurenčnih  paketov, ki obogatijo ponudbo posamezne organizacije kot samega kraja
  • potrošnikov k pestrejšemu nakupovanju v lokalnih trgovinicah v samih mestih
  • obdarovanja z izdelki in storitvami, ki jih najdemo v domačem okolju.

Ciljne skupine so dekleta, matere in žene ter njihovi partnerji, ki praznujejo 8.marec.

Ideja je, da bi v vseh sodelujočih mestih, na ta dan, lokalne trgovinice, restavracije, lokali in obrtniki pripravili posebno ponudbo – popust ali kako darilo za kupce, predvsem ženske, ki imajo 8.3 praznik.

V svetu se je izkazala tovrstna promocija in dogodek, kot izredno dobičkonosna za ponudnike blaga in storitev, vendar le v primeru, da so le ti pripravili poseben promocijski paket blaga ali storitev po posebno ugodni ceni. Zato lahko podjetja sodelujejo v akciji le, če bodo na ta dan ponudile poseben paket blaga oz. storitev po posebni ceni. Ta ponudba bo vključena tudi v promocijo tega dogodka.

Vse sodelujoči ste najprej vabljeni na skupni delovni sestanek, kjer bomo skupno definirali podrobnosti projekta. Ta sestanek bo dne 25.2.2014, ob 13:00, v Kolpernu na Stari Savi na Jesenicah. Srečanja se morate zanesljivo udeležiti.

Če želite sodelovati v akciji pa nam predhodno prosim pošljite prijavnico do 24.2.2014 na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Za vse dodatne informacije smo vam na razpolago na:

Mojca Konobelj

04/ 5869 344

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Tomaž Tom Mencinger
Župan Občine Jesenice

Prebrano 4358 krat

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave