Skok na osrednjo vsebino

Novice

maj 2014 06

Teden vseživljenskega učenja (12. do 18. maj 2014)

V mesecu maju 2014 bodo v jeseniški občini že sedemnajstič po vrsti potekale brezplačne prireditve v okviru Tedna vseživljenjskega učenja. Gre za vseslovenski dogodek, ki poteka že od leta 1996 na pobudo Andragoškega centra Slovenije. Osrednji del Tedna bo potekal med 12. in 18. majem 2014, brezplačne prireditve, povezane s Tednom vseživljenjskega učenja, pa bodo potekale cel maj in junij. Namen dogodka sta promocija in spodbujanje vseh generacij k učenju.

K sodelovanju pri projektu TVU je letos pristopilo preko 20 različnih ustanov, zavodov in društev, s katerimi bomo pripravili več kot 100 zanimivih brezplačnih dejavnosti. Tako bomo skupaj promovirali idejo vseživljenjskega učenja. Naj bosta mesec maj in junij čas za spremembe - storite nekaj zase in se pridružite prireditvam ob Tednu vseživljenjskega učenja 2014.

Prav tako pa bo tudi letos kot osrednji dogodek TVU v občini Jesenice PARADA UČENJA, ki bo v sredo, 14. maja s pričetkom ob 14. uri na Trgu na Stari Savi, kjer se bodo sodelujoči predstavili na stojnicah, potekale bodo različne športne, ustvarjalne, likovne delavnice, ročna dela, razne miselne in didaktične igre ter pester kulturni program z glasbenimi in plesnimi nastopi. Namen Parade učenja je povezovanje različnih institucij s ciljem skupne promocije vseživljenjskega učenja.

Prireditve TVU 2014 - Občina Jesenice

Prebrano 2692 krat Nazadnje urejano na ponedeljek, 12 maj 2014 13:15

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave