Skok na osrednjo vsebino

Obvestila za javnost

maj 2015 03

Vabilo na podjetniške delavnice in podjetniško kavico

 

Razvojna agencija Zgornje Gorenjske vas v sklopu projekta Podjetniška kavica vljudno vabi, da se udeležite majskega sklopa delavnic z naslednjimi podjetniškimi temami:

1. POVEČANJE PRODAJE IN DOBIČKA

Na delavnici bomo obravnavali integrirani lijak, ki združuje tako spletno promocijo, kot fizično prodajo. Kako zgleda vaš lijak? Kje imate še rezerve? Za povečanje prodaje se bomo osredotočili na razvojne spremembe produkta, produktne komunikacije in prodajnega nagovora. Spoznali bomo optimiziranje prodaje z uporabo vitkega razvoja produktov in A/B spletnega testiranje. V zaključnem delu si bomo pogledali še prodajne in spletne promocijske kanale. Delavnica je namenjena vsem, ki želijo povečati prodajo in so pripravljeni za to tudi delovati proaktivno. Predpriprava udeležencev: Udeleženci se na delavnico pripravite tako, da izberete en ključni produkt, na katerem želite delati. Produkt imate lahko predstavljen na spletni strani, v spletni trgovini ali v PDF katalogu. Zaželeno je, da s seboj prinesete prenosne računalnike. Delavnica bo organizirana v četrtek, dne 7. 5. 2015, od 10:00 – 13:30 v prostorih Razvojne agencije Zgornje Gorenjske, Spodnji plavž 24e, 4270 Jesenice. Delavnico bo izvajal g. Blaž Branc.

2. KAKO VODITI SVOJE ENOSTAVNO KNJIGOVODSTVO

Namen delavnice je pridobiti osnovne informacije o vodenju poslovnih knjig za podjetnike, ki so se odločili sami voditi enostavno knjigovodstvo.  Seznanili vas bomo tudi z aktualnimi zakoni, predpisi, navodili in predpisanimi sankcijami v primeru kršenja zakonodaje. Predstavili vam bomo načine vodenja poslovnih knjig, sestavo knjigovodskih listin in gotovinsko in negotovinsko poslovanje. Delavnica bo organizirana v četrtek, dne 14. 5. 2015, od 10:00 – 13:30 v prostorih Razvojne agencije Zgornje Gorenjske, Spodnji plavž 24e, 4270 Jesenice. Delavnico bo izvajal g. Jure Filip iz računovodskega servisa Data d.o.o.

3. POSTANI PODJETNIK

Dejstvo je, da moramo danes vsi imeti podjetniške veščine. Podjetniški način razmišljanja je uporaben v vseh življenjskih situacijah, saj se povsod srečujemo z nepredvidljivimi izzivi, ki jih moramo rešiti. Zato smo pripravili delavnico, na kateri vas bomo naučili pravilnega razmišljanja, ki ga potrebuje vsak podjetnik, odgovorili na vprašanje kaj se danes splača ter predstavili podjetniške veščine, uporabne takoj v praksi. Seznanili se bomo s primeri povprečnih ljudi, ki jim je uspelo s svojo idejo dobro zaslužiti, nato pa se bomo pogovorili, kako bi tudi vi lahko začeli svoj posel. Delavnico bo izvedel mladi podjetnik Matija Goljar, predavatelj in trener s področja poslovnih ved, ki prihaja iz prakse – svoje prvo podjetje je ustanovil pri osemnajstih letih, v zadnjih letih pa je mentoriral nekaj deset uspešnih podjetniških ekip. Delavnica bo organizirana v torek, dne 26. 5. 2015, od 10:00 – 13:30 v prostorih Razvojne agencije Zgornje Gorenjske, Spodnji plavž 24e, 4270 Jesenice.

V času izvajanja navedenih delavnic boste lahko pridobili informacije o postopku registracije s.p.-ja ali d.o.o.-ja ter o splošnih aktivnostih VEM točke Razvojne agencije Zgornje Gorenjske.

Udeležba je brezplačna, saj delavnice financirajo občine Kranjska Gora, Jesenice, Gorje, Žirovnica, Radovljica in Bohinj. Vašo prijavo potrdite na  telefonski številki 04/581-34-13 ali po elektronski pošti: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. V prijavi navedite ime, priimek, občino prebivališča in telefonsko številko.  

Vljudno vabljeni!               

Prebrano 1553 krat Nazadnje urejano na sreda, 23 marec 2016 21:24

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave