Skok na osrednjo vsebino

Obvestila za javnost

feb  2011 22

Javno obvestilo in povabilo na okroglo mizo razvoja občine Jesenice

Jesenice

JAVNO OBVESTILO IN POVABILO NA OKROGLO MIZO, NA KATERI BO PREDSTAVLJEN PREDLOG PROGRAMA RAZVOJA OBČINE JESENICE za obdobje od 2011 do leta 2025

 

 

OKROGLA MIZA BO V SREDO, 2. MARCA 2011, Z ZAČETKOM OB 17.00 URI V KOLPERNU

 

 

Občina Jesenice je v začetku leta 2010 pristopila k izdelavi novega Programa razvoja občine Jesenice za obdobje od leta 2011 – do 2025. Pri oblikovanju programa razvoja so bile izvedene številčne delavnice, v katerih so bili vključeni vsi najpomembnejšimi subjekti s posameznih področij (družbene dejavnosti, gospodarstvo, malo gospodarstvo, obrt in podjetništvo, planiranja v prostoru, zaščita in reševanje, komunalnih dejavnosti s komunalno infrastrukturo, stanovanjskega gospodarstva, itd.), na katerih se je opredeljevala in opredelila problematika občine Jesenice in na kateri so bile dane številčne usmeritve, prioritete za izvedbeni del programa, ki ob enem vključujejo najpomembnejše projekte iz in za posamezna področja.

 

Po predvidenem načrtu naj bi Program razvoja občine, ki je najvišji strateški dokument občine, Občinski svet obravnaval na aprilski seji letošnjega leta.

 

Gradivo – Program razvoja občine Jesenice je na voljo na spletnih strani Občine Jesenice (www.jesenice.si), na sedežu Občine Jesenice – v recepciji je nekaj deset izvodov, ki ga lahko zainteresirana javnost dobi v fizični obliki in na sedežih krajevnih skupnosti. Nekaj izvodov Programa pa bodo lahko sodelujoči občanke in občani  dobili na dan organizirane okrogle mizo, v sredo, 2. marca 2011, pred njenim začetkom. 

 

Občanke in občane občine Jesenice vabimo, da se udeležijo okrogle mize in se tudi na ta način vključijo v javno razpravo, tvorno sodelujejo s svojimi pripravljenimi mnenji, pripombami, predlogi ali komentarji na sami okrogli mizi, ali  pisno posredujejo svoj predlog na naslov: Občina Jesenice, Cesta železarjev 6 ali po elektronski pošti na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

 

 

Vljudno vabljeni k sodelovanju

 



Božena Ronner - Kabinet župana
Prebrano 4843 krat

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave