Skok na osrednjo vsebino

Obvestila za javnost

jun  2016 17

Novosti pri naročanju na preglede, posege in preiskave (SBJ)

V Splošni bolnišnici Jesenice se dnevno srečujemo z izjemnim številom pacientov, ki se želijo naročiti na pregled ali preiskavo. Vsem bi radi ustregli in jim v najkrajšem času odgovorili, zato iščemo manj zamudne načine za posredovanje informacij.

Odločili smo se, da bomo v prihodnje večino informacij o predvidenem terminu pregleda, preiskave ali posega posredovali pacientom prek sms-obvestil ali na njihovo željo po e-pošti. Paciente zato vljudno prosimo, naj ob vpisu v sprejemni pisarni zdravstvenim administratorjem povedo svojo mobilno številko in elektronski naslov, če želijo prejemati informacije na tak način. Kontaktne podatke za sms-obveščanje ali e-obveščanje lahko pripišejo tudi k napotnicam, ki jih pošljejo po pošti ali pa nas o spremembi obvestijio na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Paciente, ki bi se radi osebno naročili na pregled, pa obveščamo, da je od 15. junija pisarna centralnega naročanja premeščena iz prvega nadstropja v pritličje glavne bolnišnične stavbe (v bivše prostore trgovine z medicinskimi pripomočki).

Prebrano 6142 krat Nazadnje urejano na petek, 29 september 2017 08:43

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave