Skok na osrednjo vsebino

Obvestila za javnost

sep  2016 26

Ljudska univerza Jesenice bo izvajala programe za razvoj temeljnih kompetenc zaposlenih

Ljudska univerza Jesenice je nosilec konzorcija projekta Center za pridobivanje temeljnih kompetence Gorenjske v okviru katerega bodo za zaposlene v  podjetjih in javnih zavodih izvajali različne izobraževalne programe za razvoj temeljnih in poklicnih kompetenc.

Izvedbo financirata Evropski socialni sklad in Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport, zato je za podjetja oziroma udeležence brezplačna.

Ljudska univerza Jesenice bo izvajala naslednje programe za  razvoj temeljnih kompetenc zaposlenih, ki pripomorejo k boljši socialni klimi v podjetju:

  • za pridobivanje digitalnih kompetenc (Excel, Z računalnikom z roko v roki, Pisarna v oblakih, …)
  • splošnega neformalnega izobraževanja (tuji jeziki, mediacijske veščine, komunikacija med zaposlenimi, zdravje na delovnem mestu, …);
  • priprav za prijavo v postopek pridobitve kvalifikacij (usposabljanje za vzdrževalca cest, viličarista, usposabljanje iz pekarstva, sadjarstva, …);
  • usposabljanja za življenjsko uspešnost (Izzivi podeželja, Moj korak, Moje delovno mesto, …).

Zato vas vabimo na predstavitev, ki bo v sredo, 5. 10. 2016 ob 9.00 uri, v učilnici 2, Ljudske univerze Jesenice, Delavska ulica 1, Jesenice.

Predstavnice Ljudske univerze Jesenice vam bodo podrobneje predstavile programe in možnosti oziroma potek vključitve v programe, ki bodo za zaposlene in delodajalce brezplačni.

Zaradi boljše organizacije srečanja, vas vljudno prosimo, da svoje prijave na predstavitev programov sporočite do vključno 3. 10. 2016 na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Veselimo se srečanja z vami in vas lepo pozdravljamo!

 

Tomaž Tom Mencinger, l.r.

ŽUPAN

Prebrano 2641 krat

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave