Skok na osrednjo vsebino
Natisni to stran
sep  2017 03

Zaradi stavke voznikov avtobusov možni izpadi nekaterih voženj

Vse potnike, ki uporabljajo javni avtobusni promet, obveščamo, da je za ponedeljek, 4. septembra 2017, od 9.00 ure do preklica, napovedan začetek stavke voznikov skupine Arriva Slovenija. Iz napovedi stavke je mogoče razbrati, da je stavka napovedana za celotno območje delovanja družb Alpetour, Potovalna agencija, Arriva Dolenjska in Primorska in Arriva Štajerska, torej tudi za območje občine Jesenice.

V času stavke bodo avtobusi vozili v času jutranje in popoldanske konice (med 6. in 9. ter med 13. in 16. uro) ter ves čas na tistih linijah, ki vozijo do bolnišnic in drugih zdravstvenih ustanov. Najmanj toliko so se zavezali stavkajoči. Ker na Jesenicah skorajda vse linije povezujejo bolnišnico z ostali deli mesta, v družbi Alpetour d.d. upajo, da potniki ne bodo znatno občutili napovedane stavke. 

»Zaradi stavke lahko pride do izpada nekaterih voženj na regionalnem, mestnem in mednarodnem linijskem prometu, ki ga izvaja skupina Arriva Slovenija. Prav tako lahko pride tudi do izpada šolskih prevozov otrok. Zaradi napovedane stavke v tem trenutku ni mogoče oceniti, kateri avtobusi bodo vozili in v kakšnem obsegu, zato se potnikom vnaprej opravičujemo za vse morebitne nevšečnosti in jih prosimo za razumevanje,« je povedal Bo Karlsson, direktor in predsednik uprave skupina Arriva Slovenija.

Vse potnike prosimo, da redno spremljajo informacije objavljene na spletni strani www.arriva.si, kjer bodo objavljene vse morebitne spremembe.

Prebrano 2789 krat Nazadnje urejano na nedelja, 03 september 2017 22:40