Skok na osrednjo vsebino

Obvestila za javnost

okt 2017 12

Druga faza izgradnje kanalizacije na območju Trebeža tik pred začetkom

V prihodnjih dneh se začenja izgradnja kanalizacije za komunalno odpadno vodo na območju Cesta v Rovte – Trebež (II. faza). Zaradi finančne obsežnosti projekta je bil projekt razdeljen v dve fazi. Prva faza je bila zaključena leta 2016, v letošnjem letu pa je predviden začetek izgradnje druge faze, ki obsega izgradnjo kanalizacijskega sistema v dolžini približno 250 m, obnovo vodovodnega omrežja in rekonstrukcijo ceste na trasi od  mostu preko vodotoka Javornik do hišne številke Cesta v Rovte 11. Predračunska vrednost investicije znaša 240.769,91 € z DDV. Zemeljska dela naj bi se predvidoma izvajala do konca decembra 2017, asfaltiranje pa bo izvedeno pomladi 2018. Dela bo izvajal na javnem razpisu izbrani izvajalec Kovinar-Gradnje ST, d.o.o. iz Jesenic.

Na omenjeni trasi je predvidena popolna zapora ceste. Izvajalec gradbenih del bo zagotavljal peš dostop do stanovanjskih hiš, in, v kolikor bo to mogoče, tudi dostop z avtomobilom. V času gradnje bo moten promet na obravnavanem območju in občasno oskrba s pitno vodo. Občanom in občankam se že vnaprej zahvaljujemo za razumevanje in upoštevanje prometne ter ostale signalizacije na gradbišču.

Za dodatne informacije lahko pokličete na tel. št. (04) 5869 222 (Andrej Babič) ali pišete na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

 

Prebrano 2839 krat Nazadnje urejano na torek, 10 april 2018 13:41

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave