Skok na osrednjo vsebino
Natisni to stran
maj 2018 08

Mladi vplivajo na razvoj lokalnega okolja - povabilo k sodelovanju

Če si star med 15 in 30 let in želiš vplivati na razvoj okolja, v katerem živiš, ter s svojim znanjem in izkušnjami prispevati h kakovostnejšemu življenju v okolju, si lepo povabljen k sodelovanju pri oblikovanju Strategije za mlade za obdobje 2019–2023.

Občina Jesenice si v svojem lokalnem okolju prizadeva za aktivnejšo vlogo mladih na vseh področjih delovanja in odločanja. Ob zavedanju pomembnosti sodelovanja in potenciala mladih v naši občini, ti želimo dati priložnost, da:

  • predstaviš svoja pričakovanja do lokalnega okolja,
  • predstaviš pogled na stanje in prihodnost mladih v okolju, kjer živiš in
  • podaš predloge in ideje, s katerimi boš lahko prispeval k razvoju in večji vključenosti v lokalno okolje.

Pisno pobudo lahko pošlješ do 31. maja 2018: 

  • po elektronski pošti na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali
  • na naslov Občina Jesenice, Cesta železarjev 6, 4270 Jesenice, s pripisom: «Pobuda mladih -  Mladi vplivamo na razvoj lokalnega okolja«.

Prav tako si do 31. maja 2018 lepo povabljen k izpolnitvi spletne ankete, ki sta jo pripravila Mladinski svet Jesenice in Mladinski center Jesenice. Najdeš jo na povezavi https://www.1ka.si/a/169138.

Tvoje mnenje bo pomemben prispevek k razvoju skupnosti!

Za dodatne informacije in pojasnila se lahko obrneš na Oddelek za družbene dejavnosti in splošne zadeve, kontaktna oseba Barbara Toman, tel: (04) 586 92 12, e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Prebrano 2637 krat Nazadnje urejano na sreda, 16 maj 2018 08:48