Skok na osrednjo vsebino

Obvestila za javnost

jan  2012 23

Prometna nesreča II. kategorije

Številka: 3C691-096
Datum:   22.1.2012

Zadeva:    Prometna nesreča II. kategorije – zaprosilo medijem


Dne 22. 1. 2012 ob 6.15 uri se je v naselju Kranj, na vozišču dovozne poti do objekta Mega Center na naslovu Savska cesta št. 34, Mestna občina Kranj, zgodila prometna nesreča II. kategorije, v kateri sta bila udeležena dva osebna avtomobila in pešec, ki je utrpel lahko telesno poškodbo.

Neznani voznik osebnega avtomobila znamke Volkswagen, tip Golf, bele barve, serije 4, z možnimi delnimi registrskimi številkami KR KH, je pri vožnji po vozišču dovozne poti s prednjim levim bočnim delom vozila oplazil pešca, kateri se je v tem času nahajal na vozišču ob levem boku ustavljenega osebnega avtomobila znamke Peugeot, tip 5008, reg. št. KR ZE-036.

Po povzročitvi prometne nesreče neznani voznik ni ustavil in je zapustil mesto prometne nesreče, ne da bi soudeleženim v prometni nesreči nudil svoje osebne podatke in podatke o vozilu ter da bi preveril, če je bil kdo v prometni nesreči telesno poškodovan.

Išče se:

  • Osebni avtomobil znamke Volkswagen tip Golf, serije 4, bele barve, možnih delnih reg. št. KR KH, s kranjskim grbom. Vozilo je poškodovano po levem vzvratnem ogledalu in po vsej verjetnosti tudi po prednjem levem bočnem delu.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče naprošamo vse morebitne očividce, oziroma priče, ki bi karkoli vedeli v zvezi prometne nesreče, da pokličejo na tel. št. 113, oziroma na Policijsko postajo Kranj na tel. št. 04 233 64 00.
 

Pripravil:
Miran Oštir
policijski inšpektor
Operativno komunikacijski center   

Prebrano 6758 krat

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave