Skok na osrednjo vsebino

Javna naročila

POVABILO K ODDAJI PONUDBE

 Na podlagi 25. člena Zakona o javnem naročanju, ZJN-2 (Uradni list RS, št. 12/2013- UPB5), Občina Jesenice, Cesta železarjev 6, Jesenice (v nadaljevanju: naročnik), vabi ponudnike, da podajo svojo pisno ponudbo v skladu z razpisno dokumentacijo, na osnovi naročila male vrednosti storitev za Vzdrževanje javne razsvetljave (JR) in svetlobno signalnih naprav (SSN) v občini Jesenice v letih 2016 in 2017, št. 430-46/2015.

Ponudbe morajo biti v celoti pripravljene v skladu z razpisno dokumentacijo ter izpolnjevati vse pogoje za udeležbo tega javnega razpisa.

 Vrsta in obseg del za Vzdrževanje JR in SSN v občini Jesenice v letih 2016 in 2017 je navedena v G. delu te razpisne dokumentacije. Javno naročilo je razdeljeno na dva vsebinska dela, in sicer vzdrževanje javne razsvetljave in vzdrževanje svetlobno signalnih naprav.

 Ponudbene – pogodbene cene izbranega najugodnejšega ponudnika za Vzdrževanje JR in SSN v občini Jesenice v letih 2016 in 2017, so fiksne in bodo veljale nespremenjene do izpolnitve pogodbenih obveznosti oz. dokončanja del.

Aktualno: Javna naročila, razpisi in objave