Skok na osrednjo vsebino

Javne objave

jul  2016 07

Uraden popravek Natečaja za idejno zasnovo maskote občine Jesenice

Dne 30.6.2016 je na Občina Jesenice na uradni spletni strani www.jesenice.si objavila Natečaja za idejno zasnovo maskote občine Jesenice.

Besedilo natečaja se v 5. točki spremeni tako, da se glasi:

˝V.  NAGRADE IN PRENOS PRAVIC

Prve tri prijave, ki bodo dosegle največje število točk, bodo prejele nagrade in sicer:

1. Štiridnevno letovanje v Termah Čatež v nastanitvenih kapacitetah Občine Jesenice. Vključeno je: dnevno do 6 (šest) kopalnih kart, ki omogočajo 2 (dva) časovno neomejena vstopa v zimsko ali poletno (odprta predvidoma od konca aprila do začetka oktobra) Termalno riviero dnevno. Objektu pripada toliko kopalnih kart dnevno, kolikor gostov prenočuje v objektu, vendar največ 6 (šest). Izdajanje kopalnih kart je pogojeno s prijavo bivanja/prenočevanja na recepciji Apartmajev in Kampa. Dodatna ugodnost: Vsakemu gostu v času bivanja pripada 1x obisk Savna parka za 3 ure med tednom, ponedeljek-petek, razen v terminih, ki jih določijo v Termah Čatež in bodo znani konec leta 2016. Letna uporabnina JeseNICE bikes za 2 osebi.

2. Tridnevno letovanje v Termah Olimija v Podčetrtku v nastanitvenih kapacitetah Občine Jesenice. Vključeno je: počitniški enoti pripada toliko chip kartic dnevno, kolikor gostov prenočuje v objektu, vendar največ 5 (pet) chip kartic, ki omogočajo 2 (dva) časovno neomejena vstopa v Termalnem parku Aqualuna, v hotelskem bazenu Breza in v bazenih Termalija. Letna uporabnina JeseNICE bikes za 2 osebi.

Za nagrade ni možno denarno izplačilo. Rezervacija termina za nagradi pod zaporedno točko 1. in 2. se izvede po predhodnem dogovoru z Občino Jesenice. Nagrade se koristijo najkasneje do 31.12.2017.

3. Dnevno kopanje v Termah Čatež za šest oseb ali Termah Olimije za pet oseb. Letna uporabnina JeseNICE bikes za 2 osebi.

Občina Jesenice postane lastnik prvo nagrajene maskote in s tem ji pripadajo vse materialne avtorske pravice ter jo lahko uporablja neomejeno. Avtorju prvo nagrajene maskote pripadajo moralne avtorske pravice. ˝

Vse ostale točke natečaja ostanejo nespremenjene.

 

Zadeva št.: 322-28/2016

Tomaž Tom Mencinger

Župan

Prebrano 3489 krat

Aktualno: Javna naročila, razpisi in objave