Skok na osrednjo vsebino

Javne objave

feb  2017 27

Namera o sklenitvi neposredne pogodbe za prodajo nepremičnega premoženja – stanovanja na naslovu Cesta maršala Tita 76, Jesenic

Na podlagi 8. in 23. člena Zakona o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti (Ur list RS št. 86/2010 in spremembe) ter 1. odstavka 40. člena Uredbe o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti (Ur. list RS št. 34/2011 in spremembe), Občina Jesenice objavlja naslednjo:

N A M E R O

o sklenitvi neposredne pogodbe za prodajo nepremičnega premoženja – stanovanja na naslovu Cesta maršala Tita 76, Jesenice

 

1. Predmet prodaje je nepremičnina – stanovanje z ID znakom 2175-304-26 v večstanovanjski stavbi na naslovu Cesta maršala Tita 76, Jesenice, v izmeri 25,30 m2, katerega lastnica je po stanju Informacijskega sistema e-ZK Vrhovnega sodišča Republike Slovenije Občina Jesenice (v deležu 1/1).

2. Informacije za ogled predmetnega nepremičnine in druge informacije v zvezi s prodajo predmetne nepremičnine dobite na tel. 04-5869 304, kontaktna oseba Marija Lah ali na naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Vse interesente za nakup predmetne nepremičnine vabimo, da oddajo svojo ponudbo na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali po pošti na naslov Občina Jesenice, Cesta železarjev 6, 4270 Jesenice s pripisom »nakup nepremičnine - stanovanja na naslovu Cesta maršala Tita 76, Jesenice.«.

Ponudba naj zajema:

  • ponudbeno ceno za predmetno nepremičnino, ki ne sme biti nižja od 15.800,00 Eur in
  • podatke ponudnika (ime in priimek/naziv, matično številko oz. EMŠO, davčno številko oz. ID za DDV, telefonsko številko in e- naslov).

Če bo prispelo več ponudb z enako ceno, bodo opravljena dodatna pisna pogajanja o ceni.

3. Pogodba bo sklenjena s ponudnikom, ki bo ponudil najvišjo ceno za nakup nepremičnine, in sicer v roku 15 dni po pozivu prodajalcev za sklenitev prodajne pogodbe.

OBČINA JESENICE
ŽUPAN
Tomaž Tom Mencinger 

Številka: 352-4/2017

 

 

Prebrano 2059 krat

Aktualno: Javna naročila, razpisi in objave