Skok na osrednjo vsebino

Najave

Sep 2018 13

Dobrodelni dan za Gabra

Člani Kulturno-športnega društva Hrušica že nekaj let organizirajo prireditve, ki so namenjene športu in zabavi, lanska in letošnja imata tudi humanitarno noto. Lani so podprli domačega športnika invalida Jerneja Slivnika, ki je letos kot edini predstavnik Slovenije uspešno nastopil v slalomu na olimpijskih igrah v Južni Koreji. Letos bodo pomagali domačinu, ki se je hudo poškodoval z vozilom. V soboto, 15. septembra, na športnih igriščih »Na placu« pripravljajo bogat program z naslovom Hruščanski dan športa in zabave - dobrodelni dan za Gabra. Od 8. ure naprej bosta potekala turnirja v in-line hokeju (hokeju z rolerji) in nogometu ter ženski balinarski turnir. Za obiskovalce bodo pripravili zabavne aktivnosti in družabne igre, pester bo otroški program z animacijami, na igralih in s klovnom Jakom. Izvedli bodo dražbo slike s podobo Anžeta Kopitarja (avtor je Rok Popovič) in njegove hokejske palice s podpisom. Za glasbo bosta skrbela ansambla Milky Beer in ŠeXpir z gosti.

Vsa prostovoljno zbrana sredstva bodo namenili za domačina Gabra Novaka za prilagoditev stanovanjskega objekta in za potrebe po rehabilitaciji in okrevanju. 

Za vse, ki bi želeli pomagati Gabru, so odprli transakcijski račun pri Novi kreditni banki Maribor št. SI 56-0433 1000 2902 355 sklic 0092018.

Podrobnejše informacije so na voljo na www.ksd-hrusica.si.

 

Read 1672 times Last modified on Monday, 27 September 2021 09:37

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Uporabne povezave