Skok na osrednjo vsebino

Najave

Jul 2020 06

Promocijska dogodka v Gorsko kolesarskem učnem centru Pristava

Društvo za razvoj turizma in športa Gorenjske v tem tednu v Gorsko kolesarskem učnem centru Pristava v Javorniškem Rovtu organizira dva promocijska dogodka, namenjena kolesarjem in drugi zainteresirani javnosti.

V četrtek, 9. julija, bo promocijski dogodek, ki bo potekal od 10. do 19. ure, namenjen osebam, ki se bodo lahko seznanile z možnostmi kolesarjenja za gibalno ovirane osebe in se naučile osnov kolesarjenja za varno vožnjo, na voljo pa bo tudi pokušina dobrot z lokalne kmetije. V soboto, 11. julija, bo poleg vožnje po kolesarskem poligonu organizirana tudi gorskokolesarska tura do grebena Karavank, tudi ta dan pa bo možno poskusiti tudi izdelke ene od lokalnih kmetij. Sobotni dogodek se začne ob 10. uri in bo trajal predvidoma do 16. ure, za udeležbo na kolesarski turi in vožnjo po kolesarskem poligonu je obvezna uporaba varnostne čelade.

Prijava na oba promocijska dogodka je obvezna, in sicer na enega od kontaktov organizatorja:+38641694217, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Na obeh dogodkih bo predstavljen tudi sam Gorsko kolesarski učni center Pristava, ki ga je Občina Jesenice uredila v sklopu projekta Alpe Adria Karavanke, z začetkom junija pa je njegovo obratovanje prevzel Aljoša Žnidar s.p.

Dogodka sta del projekta Alpe Adria Karavanke/Karawanken, ki se izvaja v okviru Programa sodelovanja Interreg V-A Slovenija-Avstrija in sta sofinancirana iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj. Glavni namen projekta je razvoj turistične ponudbe na čezmejnem območju Karavank. Več informacij o projektu je dosegljivih tudi TUKAJ.

Read 1092 times Last modified on Monday, 06 July 2020 12:21

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Uporabne povezave