Skok na osrednjo vsebino
Print this page
Mar 2020 24

Javni razpis za sofinanciranje promocije slovenske turistične ponudbe v letu 2020

Slovenska turistična organizacija je objavila javni razpis za sofinanciranje promocije slovenske turistične ponudbe v letu 2020, namenjen turističnim podjetjem.

Namen javnega razpisa je krepitev promocije turistične ponudbe v Sloveniji za turistična podjetja, ki za svoje turistične produkte izvajajo promocijo na domačem in tujih trgih, s poudarkom na pospeševanju digitalnih promocijskih aktivnosti. Sredstva financiranja morajo biti namensko porabljena v letu 2020, promocijske aktivnosti pa se lahko izvajajo tudi za turistično sezono 2021.

Na javni razpis se lahko prijavijo vsa turistična podjetja s sedežem v Republiki Sloveniji, ki delujejo na trgu vsaj 2 leti, od dneva oddaje vloge, imajo vsaj 2 zaposleni osebi in čisti poslovni izid ter izpolnjujejo ostale pogoje javnega razpisa.

Vrednost sofinanciranja podjetju lahko znaša od 10.000 do 50.000 evrov, delež sofinanciranja pa do 60 % vseh upravičenih stroškov. Prednost bodo imeli projekti, ki bodo vključili oglaševanje turistične ponudbe za zahtevnejšega gosta (t.i. High Value Traveller), bodo usmerjeni v oglaševanje izven glavne turistične sezone (pred junijem in po avgustu) in bodo vključevali zelene, trajnostne elemente turistične ponudbe in znak Slovenia Green.

Na javnem razpisu so na voljo sredstva iz promocijske takse v vrednosti  650.000 evrov.

Prvi rok za oddajo vloge je do 15. 4. 2020, do 24:00 ure. Drugi rok za oddajo vlog je do 10. 6. 2020, do 24:00 ure.

Dodatne informacije v zvezi s pripravo prijav in pojasnila k razpisni dokumentaciji so prijavitelju dosegljive zgolj na podlagi pisnega zaprosila, posredovanega na elektronski naslov: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Potencialni prijavitelji lahko uporabijo za oddajo vloge obrazce, ki so priloženi ali prevzamejo razpisno dokumentacijo tudi na sedežu STO, v Glavni pisarni, v času uradnih ur, to je ob delovnikih, od ponedeljka do petka, od 9:00 do 13:00 ure.


Javni razpis s pripadajočo razpisno dokumentacijo je dosegljiv TUKAJ.

Read 1176 times Last modified on Tuesday, 24 March 2020 15:23