Skok na osrednjo vsebino
Print this page
Apr 2021 13

Informacija o sklepih 12. redne seje Sveta KS Blejska Dobrava

Informacija o sklepih 12. redne seje Sveta KS Blejska Dobrava, ki je bila v sredo, 31. 3. 2021, ob 19.00, v pisarni KS Blejska Dobrava.

Predsednik je prisotne seznanil o aktivnostih med sejama in povedal, da se redno udeležuje sestankov pri projektu gradnje kanalizacije na Lipcah. Če imajo krajani vprašanja se lahko obrnejo tudi nanj. 

Sodeloval je na sestanku s TD Gorje in Ragorjem za ureditev poti in oznak, na območju KS ter na ogledu terena skupaj s TD Gorje za ureditev območja pri razgledni ploščadi v Vintgarju.

Udeležil se je seje Sveta za varstvo uporabnikov javnih dobrin občine Jesenice ter sestanka komisije  za v okviru izbire projektov participativnega proračuna.

Člani Sveta so potrdili Letni delovni načrt za leto 2021 in zaključni računa za leto 2020.

Predsednik je predstavil predvidene komunalne aktivnosti na območju KS za leto 2021:

  • Obnova ceste do Vintgarja,
  • Saniranje mostu čez Radovno pri elektrarni,
  • Nadaljevanje gradnje kanalizacije na Lipcah,
  • Izdelava projektne dokumentacije za Gradnja kanalizacije in pločnika na Kočni, po podpisu služnosti vseh lastnikov zemljišč,
  • Izgradnja dveh priključkov kanalizacije in priklop na že obstoječo kanalizacijo, na odsekih v Črni vasi in pri Petranu.

Od 15. 4. 2021 do 17. 4. 2021 bo organizirana čistilna akcija na območju celotne KS. Obveščanje bo potekalo po elektronskih medijih.

Ko bodo razmere dopuščale se bodo organizirali sestanki s krajani Kočne glede pluženja in predvidene gradnje pločnika ter kanalizacije.

Anton Hribar
predsednik Sveta KS
Blejska Dobrava

Read 721 times Last modified on Tuesday, 13 April 2021 15:52