Skok na osrednjo vsebino

Obvestila za javnost

Društvo psihologov Slovenije v partnerstvu z Nacionalnim inštitutom za javno zdravje in v sodelovanju s Slovensko krovno zvezo za psihoterapijo, Združenjem zakonskih in družinskih terapevtov, Združenjem psihiatrov pri Slovenskem zdravniškem društvu in ekipo za psihološko pomoč pri Civilni zaščiti, je vzpostavilo telefon za psihološko podporo ob epidemiji COVID-19 za prebivalstvo.

Iz jeseniškega društva Vzgon sporočajo, da so bili zaradi razmer, povezanih s koronavirusom, v društvu primorani prekiniti z izvajanjem vseh programov, znotraj katerih so se osebno srečevali z uporabniki. Kljub temu pa članom in uporabnikom sporočajo, da jih lahko pokličejo ali pišejo na naslov društva This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., in pomagali jim bodo v skladu z njihovimi trenutnimi zmožnostmi.

V jeseniškem društvu za delo z mladimi Žarek so se skušali čim hitreje prilagoditi izrednim razmeram, ki so nastale. Še naprej nadaljujejo z izvajanjem obeh programov, tako dnevnega centra Naj mladih ne vzgaja ulica, kot programa komune Skupnost Žarek.

Uporabne povezave