Skok na osrednjo vsebino

Obvestila za javnost

Spoštovani občanke in občani!

Želim vam mirne, prijetne in blagoslovljene velikonočne praznike. Naj bo ta čas priložnost za utrjevanje družinskih vezi in toplino v vašem domu.

Župan mag. Peter Bohinec
s sodelavci občinske uprave

Aktualna obvestila komunalnega podjetja JEKO o oskrbi s pitno vodo.

Aktualna obvestila Občinskega štaba civilne zaščite občine Jesenice.

Reševalci Gorske reševalna služba Jesenice so v nedeljo, 17. marca 2024, na jeseniškem dimniku izobesili slovensko zastavo.

Spoštovani občanke in občani občine Jesenice!

20. marca 1929 je bil dan, ko so se Jesenice povzdignile iz trga v mesto in prejele mestne pravice. V 95-letni zgodovini so Jesenice doživele pisano paleto sprememb, vzpone in padce. Preobrat zadnja desetletja doživlja tudi videz mesta.

Predvsem je lepo in spodbudno, da ste ves čas vpeti v dejavnosti in dogajanje tudi vi, dragi občani, ki aktivno sooblikujete naše mesto. Pihalni orkester Jesenice – Kranjska Gora letos praznuje že 150 let, Društvo GRS Jesenice 100 let delovanja, s pobratenim mestom Nagold pa obeležujemo 30 let prijateljstva.

Ob 20. marcu, prazniku naše občine, vam iskreno čestitam in vas vabim na osrednjo prireditev, ki bo 20. marca ob 19:30 v Gledališču Toneta Čufarja na Jesenicah.

Župan
mag. Peter Bohinec

Javno komunalno podjetje Jeko bo v nočnem času (23.00-5.00) do konca marca pregledovalo, ali vodovodno omrežje pušča na štirih lokacija na Jesenicah:

Občina Jesenice vsako leto ob občinskem prazniku, ki ga praznuje 20. marca, v sodelovanju z Gornjesavskim muzejem Jesenice pripravi kviz o poznavanju mesta Jesenice.

Drage občanke,
žene, mame, prijateljice!

Danes je vaš dan, ko zasijete še močneje kot običajno. Naj bo vaš nasmeh širok, korak še bolj odločen, vaše srce pa še polnejše ljubezni in ponosa.

Ob 8. marcu, dnevu žena, vam iskreno čestitamo. Preživite lep dan!

Župan mag. Peter Bohinec
s sodelavci občinske uprave

Iz ordinacije zobozdravnice koncesionarke Helene Konobelj, dr. dent. med, obveščajo, da je zobozdravnica zaključila opravljanje svoje zobozdravstvene dejavnosti v Zdravstvenem domu Jesenice.

Uporabne povezave