Skok na osrednjo vsebino

Uredniške strani

Apr 2023 25

Uspešno sodelovanje z vplivneži

V torek, 25. 4. 2023 bo od 18.00 do 20.00 v Medgeneracijskem centru Vezenine Bled (Ulica Jule Vovk Molnar 2),  potekala delavnica >>Uspešno sodelovanje z vplivneži<<, katero bo vodila Urška Ahac.

 

Urška Ahac, uni. dipl. kineziologinja, lastnica podjetja ALP (ActiveLivingProject), ki se ukvarja s promocijo zdravja in svetovanjem na področju športa & prehrane, ambasadorka Lidlove Vitalnice, vplivnica na Instagramu (15k sledilcev), športnica z dušo & srcem.

Danes je promocija, ki jo lahko za podjetje naredijo vplivneži, dostikrat veliko bolj prodorna in uspešna, kot druge oblike skrbno zasnovanih marketinških kampanj. Vendar pa se je trg z vplivneži v zadnjih letih precej razširil in tako mora podjetje skrbno izbrati osebo, ki ji lahko zaupa uspešno delo, dobro reklamo in končni pozitiven izkupiček.

Na delavnici bomo se bomo spoznali z drugo stranjo, torej z "vplivnico", ki se s tem ukvarja že od samega začetka "influence-marketinga".

Povedala vam bo kaj je s strani vplivnežev ključno za dobro sodelovanje s podjetji, zakaj je dolgoročno sodelovanje boljša izbira tako za vplivneža, kot tudi za podjetja, kako se uskladiti glede same cene in ovrednotiti delo, kako predstaviti zgodbo, v kateri bo vplivnež z veseljem in s ponosom sodeloval itd.

 

Prijava: https://forms.gle/x5SrSTyEc3zPk5w

Info: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ali 04/581 34 05 (Ana Morticia Štempihar- Razvojna agencija Zgornje Gorenjske)

Udeležba brezplačna za občane iz spodaj navedenih občin.

Projekt Podjetniška kavica sofinancirajo občine Bled, Gorje, Radovljica, Jesenice, Žirovnica, Bohinj in Kranjska Gora.

Additional Info

  • Organizator?: Razvojna agencija Zgornje Gorenjske
  • Kdaj?: v torek, 25. aprila, od 18. do 20. ure
  • Kje?: Medgeneracijski center Vezenine Bled
  • Info?: Prijave: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ali 04/581 34 15 ;