Skok na osrednjo vsebino

Javna naročila, razpisi in objave

Spoštovani občani in občanke občine Jesenice, želimo vam prijetne božične praznike ter srečno in uspešno, predvsem pa zdravo leto 2021!

Obveščamo, da je bil na javnem natečaju za delovno mesto višjega svetovalca na Oddelku za družbene dejavnosti in splošne zadeve na Občini Jesenice, ki je bil dne 27.11.2020 objavljen na spletnih straneh Občine Jesenice ter Zavoda RS za zaposlovanje, kandidat izbran.

Neizbrani kandidati, ki so se uvrstili v izbirni postopek, imajo pravico do vpogleda v gradivo izbirnega postopka.

NAMERO O SKLENITVI NEPOSREDNE POGODBE

za brezplačno uporabo prostorov v poslovni stavbi z ID znakom: stavba 2176-321: dvorane s pripadajočimi prostori na naslovu Blejska Dobrava 44, Blejska Dobrava, in sicer:

  • v sredo 19. januar od 9:30 do 12:00 ure.

Pogodbo o brezplačni uporabi je mogoče skleniti z uporabnikom, ki izpolnjuje pogoje iz 68. člena ZSPDSLS-1 (z osebo javnega prava za opravljanje javnih nalog, nevladno organizacijo, ki ji je podeljen status delovanja v javnem interesu, za opravljanje tistih dejavnosti, za katere ji je podeljen status, ali mednarodno organizacijo, katere članica je Republika Slovenija in ima na njenem ozemlju svoj sedež, agencijo, oddelek, predstavništvo ali pisarno, za izvajanje njenih nalog).

Uporabnik, s katerim bo sklenjena pogodba, je dolžan kriti obratovalne stroške, stroške manjših vzdrževalnih del, stroške zavarovanja in druge stroške, določene v pogodbi, po veljavnem ceniku (v nadaljevanju stroški).

Rok za sprejem ponudbe je 20 dni od objave te namere na spletni strani Občine Jesenice. Prijava se odda na priloženem obrazcu v pisarni Krajevne skupnosti Blejska Dobrava, pisno na naslov: Krajevna skupnost Blejska Dobrava, Blejska Dobrava 44, 4273 Blejska Dobrava ali po elektronski pošti na naslov: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Upoštevane bodo vse prijave, dostavljene na sedež Krajevne skupnosti Blejska Dobrava do izteka 20- dnevnega roka od objave predmetne namere, prijave, ki bodo v navedenem roku prispele pisno na naslov ali na elektronski naslov Krajevne skupnosti Blejska Dobrava oz. bodo oddane na pošto s priporočeno poštno pošiljko najkasneje zadnji dan poteka roka objave namere.   

V primeru izraženega interesa več ponudnikov bodo opravljena pogajanja o pogojih pravnega posla in bo pogodba o brezplačni uporabi sklenjena z najugodnejšim ponudnikom.

Pogodba o brezplačni uporabi bo sklenjena po poteku roka najmanj 20 dni od objave te namere na spletni strani Občine Jesenice. Stroški se plačujejo enkrat mesečno na podlagi izstavljenega računa, za pretekli mesec. Račun se izstavi na podlagi dejansko koriščenih ur do 10. v mesecu, ki ga je uporabnik dolžan plačati v 15. dneh od izdaje računa.

Kontaktna oseba za dodatne informacije o predmetu razpolaganja je Tina Svetlin, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., 045 874 267.

Organizator si pridržuje pravico, da lahko do sklenitve pravnega posla, brez odškodninske odgovornosti, ustavi postopek.

Občina Jesenice objavlja naslednjo namero o sklenitvi neposredne pogodbe za najem večnamenske dvorane na naslovu Blejska Dobrava 44, 4273 Blejska Dobrava.

Občina Jesenice objavlja naslednjo namero o sklenitvi neposredne pogodbe za telovadnice na naslovu blejska dobrava 44, 4273 Blejska Dobrava.

Občina jesenice objavlja naslednjo namero o sklenitvi neposredne pogodbe za oddajo v urni najem večnamensko dvorano v stavbi Planina pod Golico 31,  4270 Jesenice, v letu 2021.

Občina jesenice objavlja naslednjo namero o sklenitvi neposredne pogodbe za oddajo v urni najem večnamensko dvorano v stavbi hrušica 55/a,  4276 hrušica, v letu 2021.

Sodelovanje med Jesenicami in nemškim Nagoldom ostaja trdno tudi v času koronavirusa. Eden od pokazateljev tesnega prijateljstva je tudi praznično voščilo zaposlenih Občine Jesenice na čelu z županom Blažem Račičem, ki so ga naši nemški prijatelji v adventnem času, poleg ostalih posnetkov, mimoidočim prikazovali tudi na pročelju njihove občinske stavbe. Posnetek objavljamo pod besedilom.

Včasih se človek ne more točno spomniti, katerega leta se je zgodil nek dogodek. Dogodki letošnjega, koronskega leta, ko smo morali precej spremeniti naše običajno življenje, se nam bodo močno vtisnili v spomin. Tako najbrž v prihodnje ne bomo imeli težav z letnico 2020.

Vsaj zadnji dnevi leta 2020 mi bodo ostali v spominu po tem, da sta v le nekaj tednih v večnost odšla dva častna občana. Najprej se je konec novembra tiho poslovil Janez Pšenica, pred dnevi še nekdanji župan Boris Bregant. Smrt je del naših življenj, pa vendar nas vedno preseneti in zaboli. Posebej zaboli, ko se poslovijo veliki, še bolj, ko za večno umolknejo največji. Leto 2020.

Dedek Mraz prihaja na Jesenice. Vse od Hrušice do Koroške Bele nas bo spremljal in pozdravljal iz njegove čarobne kočije, 29. decembra od 16. ure dalje. Sprejemal pa bo tudi vaše risbe. Če mu boste do 23. 12. 2020 narisali risbo in jo poslali po pošti na naslov Zavod za šport Jesenice, Ledarska ulica 4, 4270 Jesenice, ali jo oddali v nabiralnik dedka Mraza pred blagajno Gledališča Toneta Čufarja, boste dobili darilo. 

 Podlogo za risbo dobite na spletnih strani organizatorjev, jo čitljivo izpolnite z vsemi ustreznimi podatki in jo pošljite na zgoraj navedena mesta. Dedek Mraz bo obdaril do 1000 otrok v starosti do 10. leta. 

 Dedka Mraza boste lahko spremljali tudi virtualno v živo, na youtube strani Gledališča Toneta Čufarja Jesenice in na ATM TV Kranjska Gora.

 

Virtualni obisk dedka Mraza omogočajo: Občina Jesenice, Zavod za šport Jesenice, Mladinski center Jesenice, Gledališče Toneta Čufarja Jesenice, Zveza društev prijateljev mladine Jesenice in HDD SIJ Acroni Jesenice.

Več informacij tudi na spletnih straneh www.mc-jesenice.siwww.zsport-jesenice.siwww.gledalisce-tc.siwww.zdpm-jesenice.siwww.hddjesenice.si

 

  • Dedek Mraz se bo pripeljal s kočijo
  • Umrl je Boris Bregant
  • Ustvarila sta Gozdno policijo
  • Za novo leto »kontra sarme«
  • Soglasno potrdili predlog proračuna
  • Iz žlindre bodo gradili kolesarske poligone
  • Dijakinja pomaga v domu starejših
  • Mandljeve zvezdice

Informacija z 11. redne seje Sveta KS Blejska Dobrava, ki je bila v četrtek, 12. novembra 2020, ob 19.00, v pisarni KS Blejska Dobrava.

Iz podjetja JEKO, d.o.o. Jesenice uporabnike na območju Planine pod Golico, Prihodov in Žerjavca obveščajo, da z današnjim dnem preklicujejo prekuhavanje pitne vode. Zahvaljujejo se za razumevanje.
Page 1 of 3

Aktualno: Javna naročila, razpisi in objave