Skok na osrednjo vsebino

Najave

dec  2017 11

Sprevod jeseniških športnikov z lučkami skozi Jesenice

V petek, 29.12.2017 vabi Športna zveza Jesenice, Zavod za šport Jesenice skupaj z Občino Jesenice na

3. SPREVOD JESENIŠKIH ŠPORTNIKOV Z LUČKAMI SKOZI JESENICE

 

Sprevod jeseniških športnikov se bo pričel ob 18:00. Zbor vseh sodelujočih bo ob 17:30 na parkirišču pred Osnovno šolo Prežihov Voranc Jesenice. Med zbrane športnike bomo razdelili svetlobne palčke.

Sprevod bo potekal iz parkirišča pred OŠ Prežihov Voranc mimo trga, Gimnazije Jesenice po promenadi do uvoza v podvoz Podmežakla (gostilne Ejga) in nazaj na prireditveni prostor na Trg Tone Čufar. Zaželjeno je, da troke in mladostnike spremljajo starši, stari starši in starejši sorojenci. 

Sklenimo krog optimizma in prijateljstva, medgeneracijskega sodelovanja in sobivanja na naših vedno lepših Jesenicah! Vsak otrok oziroma mladostnik bo prejel svetlečo paličico, kot simbol lepih želja za prihajajoče Novo leto!

Pozivamo športna, kulturna društva, klube in gasilce, da zaradi lažje organizacije prijavijo svoje člane, ki se bodo pridružili sprevodu na:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali GSM 041 676 554. Prijava naj vsebuje ime društva, število udeležencev in kratko predstavitev dejavnosti društva. Dejavnost društva bomo v času sprevoda predstavili na prireditvenem prostoru! Rok za prijavo je sreda, 27.12.2017 do 12.00 ure.

Na sprevodu bomo veseli tudi vsake družine ali posameznikov, ki se nam bodo pridružili! Leta niso važna. Več nas bo, lepše bo!

Ob tej priliki bi vas povabili še na druge aktivnosti, ki bodo ob koncu koledarskega leta potekale na Čufarjevem Trgu:

Novoletno dogajanje na Čufarjevem trgu

VLJUDNO VABLJENI, DA SE NAM NA NOVOLETNIH PRIREDITVAH PRIDRUŽITE

Prebrano 1995 krat Nazadnje urejano na ponedeljek, 11 december 2017 13:34

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave