Skok na osrednjo vsebino

Najave

apr  2023 04

Obisk in mobilna pisarna evropskega poslanca Matjaža Nemca na Jesenicah

Obisk in mobilna pisarna evropskega poslanca Matjaža Nemca na Jesenicah Foto: www.matjaz-nemec.si

V četrtek, 6. aprila, se bo na delovnem obisku na Jesenicah mudil Evropski poslanec Matjaž Nemec. Ob 10.00 se bosta v Kabinetu župana srečala z županom mag. Petrom Bohincem, ki mu bo s sodelavci predstavil projekte, izzive in težave, kjer Občina Jesenice lahko računa na pomoč evropskega poslanca. Nato bo obiskal dvorano Podmežakla ter podjetje KOV.

Od 14.15 do 15.30 bo v okviru svoje mobilne poslanske pisarne, ki bo organizirana v prostorih TIC Jesenice, na Cesti maršala Tita 18, na voljo vsem občankam in občankam. Z njimi se bo pogovarjal o delu Evropskega parlamenta, o evropskih politikah in svojem delu v Evropskem parlamentu, hkrati pa bo odgovarjal na njihova vprašanja in pobude. Vse zainteresirane občanke in občane zato v imenu evropskega poslanca Matjaža Nemca in njegove ekipe vljudno vabimo v mobilno pisarno v TIC Jesenice.

Po zaključku dela mobilne pisarne bo Matjaž Nemec obiskal še župana občine Šentjakob v Rožu Guntrama Perdacherja na avstrijskem Koroškem (z Jesenicami pobratena občina) na temo čezmejnega sodelovanja.

 

Prebrano 321 krat Nazadnje urejano na torek, 04 april 2023 09:22

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.

Uporabne povezave