Skok na osrednjo vsebino
Natisni to stran
jun  2016 23

Poročilo z 12. redne seje Sveta KS Plavž

Osrednja točka dnevnega reda seje Sveta KS Plavž, z dne  21.6.2016,  je bila priprava na proslavo ob krajevnem prazniku, ki bo 1.7.2016 ob 18.00 uri v Spominskem parku na Plavžu. Pripravili bomo kratek kulturni program, nastopil bo tudi Pihalni orkester Jesenice-Kranjska Gora. V okviru priprav na praznovanje je bil objavljen razpis za priznanja KS, na katerega ni prispel v razpisnem roku noben predlog. Tako ne bomo na proslavi ob krajevnem prazniku v letošnjem letu, podelili nobenega priznanja.

V nadaljevanju je svet določil aktivnosti v jesenskih mesecih:

  • organizacijo pohoda krajanov v Planino pod Golico (prestavljen iz meseca maja)
  • izvajanje meritev krvnega pritiska, sladkorja in holesterola,
  • izvedba srečanja ob zaključku akcije ocvetličevanja za krajane, ki bodo imeli čez celo poletje najlepše urejene balkone, okna, ter
  • druge redne aktivnosti v okviru Programa dela sveta KS.

Pregledal smo prispelo pošto, pobude in predloge, ki so prispeli med obema sejama.

Obravnavali smo tudi Predlog novelacije programa urejanja in vzdrževanja otroških igrišč v lasti in upravljanju občine Jesenice za obdobje 2016-2019. Soglašali smo z razlago in planom ureditve, pogrešamo pa konkreten predlog adaptacije otroških igrišč in čas izvedbe v KS Plavž. Pričakujemo, da bo novelacija programa potrjena na občinskem svetu  in, da bo v letu 2017 obnova-adaptacija igrišč v KS Plavž vključena v proračun, saj je skrajni čas, da se uredijo igrišča v največji KS v Občini Jesenice.  

Prebrano 2267 krat Nazadnje urejano na četrtek, 23 junij 2016 08:42