Skok na osrednjo vsebino
Natisni to stran
avg 2017 08

Prenovljen Javni razpis Stanovanjskega sklada RS za oddajo tržnih stanovanj v najem

Stanovanjski sklad Republike Slovenije, javni sklad obvešča vse lokalne skupnosti in javne nepremičninske sklade, na območju katerih oddaja stanovanja v tržni najem, ter vsa združenja lokalnih skupnosti, da je z dnem 4.8.2017 na svoji spletni strani objavil prenovljen Javni razpis za oddajo stanovanj v najem.

Prenovljen razpis Stanovanjskemu skladu Republike Slovenije, javnem skladu omogoča, da prosilcem v ugoden dolgoročni tržni najem poleg novejših stanovanj ponudi tudi starejša, a za bivanje primerna stanovanja, ki so bila doslej namenjena neprofitnemu najemu. Tako je z dnem objave razpisa v najem poleg stanovanj, ki jih je imel v ponudbi že prej, ponudil še starejša stanovanja na lokacijah v Ajdovščini, Mariboru, Sevnici, Šoštanju in Tržiču.

Sklad bo svojo ponudbo sproti ažuriral glede na razpoložljiva stanovanja in povpraševanje prosilcev.

Vse informacije v zvezi z razpisom lahko prosilci dobijo na posebni spletni strani razpisa http://www.najem.stanovanjskisklad-rs.si, na telefonski številki (01) 47 10 500 ali po elektronski pošti na naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Prebrano 3985 krat Nazadnje urejano na sreda, 16 avgust 2017 17:10