Skok na osrednjo vsebino

Obvestila za javnost

Objavljamo vozni red avtobusnih linij skozi Jesenice.

Aktualna obvestila komunalnega podjetja JEKO o oskrbi s pitno vodo.

Spoštovani občani in občanke občine Jesenice,
ob dnevu državnosti vam iskreno čestitam.

Župan mag. Peter Bohinec
s sodelavci občinske uprave

Izvajalec gradbenih del rekonstrukcije ceste s pripadajočo komunalno infrastrukturo na Ulici Viktorja Kejžarja podjetje Teleg M, je v preteklih mesecih dela izvajal od Mladinskega centra Jesenice in od križišča pri nekdanji gostilni Kobal proti križišču pri nekdanji pekarni Vidic. Omenjeno križišče je bilo ves čas prevozno v vseh smereh.

V sredo, 26. 6. 2024, bo izvajalec pričel z deli v samem križišču, zaradi česar bo potrebna njegova popolna zapora, ki bo trajala približno 4 tedne. Popolna zapora ceste bo posledično tudi na delu Ulice bratov Rupar in sicer v dolžini 10 m od omenjenega križišča proti jugu in v dolžini 30 m v smeri proti severu oz. proti železniškemu podvozu. Izvajalec del bo prizadete lastnike objektov dodatno obvestil z obvestili v hišne poštne nabiralnike.

Zahteva za objavo popravka besedila objavljenega na Facebook strani Občine Jesenice, dne 20. 5. 2024 ob 14:58 uri, in besedila, objavljenega na spletni strani www.jesenice.si dne 20. 5 .2024

Civilna zaščita občine Jesenice v ponedeljek, 17.6.2024 pripravlja VAJO - Evakuacija Osnovne šole Koroška Bela in Vrtca enote Cilke Zupančič v primeru proženja zemeljskega plazu v zaledju Koroške Bele.

Obveščajo vas, da bo ob 150 – letnici ustanovitve Pihalnega orkestra Jesenice – Kranjska Gora v soboto 15. 6. 2024 v času od 15.00 do 17.30 potekala slavnostna parada desetih godb skozi mesto Jesenice z zaključkom na trgu Toneta Čufarja. Organizator prireditve je Pihalni orkester Jesenice – Kranjska Gora.

Obveščamo, da tržnica na Stari Savi na Jesenicah izjemoma ne bo obratovala v soboto, 15. junija 2024, zaradi prireditve na tem prostoru.
 

Uporabne povezave