Skok na osrednjo vsebino
Natisni to stran
okt 2018 29

Namera o sklenitvi neposredne pogodbe o oddaji stvarnega premoženja občine Jesenice v uporabo oziroma v najem

Občina Jesenice na podlagi 52. člena Zakona o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti (ZSPDSLS-1) (Uradni list RS, št. 11/18), v povezavi z 19. členom Uredbe o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti (Uradni list RS, št. 31/18), objavlja

NAMERO O SKLENITVI NEPOSREDNE POGODBE
o oddaji stvarnega premoženja Občine Jesenice

v uporabo oziroma v najem

Predmet oddaje sta nepremičnina s parc. št. 1519 k.o. 301949 Novigrad in nepremičnina s parc. št. 1545 k.o. 301949 Novigrad, ki skupaj v naravi predstavljata Otroško letovišče Pinea, ki je prvenstveno namenjeno letovanju predšolskih in šolskih otrok, predvsem z  območja občin Jesenice, Kranjska Gora in Žirovnica.

Vse interesente, vabimo, da v 20 dneh od objave te namere na spletni strani Občine Jesenice, najkasneje 19.11.2018, oddajo izjavo o interesu na priloženem obrazcu. Izjavo lahko oddajo osebno v sprejemni pisarni Občine Jesenice, Cesta železarjev 6, Jesenice, po pošti na naslov: Občina Jesenice, Cesta železarjev 6, 4270 Jesenice ali po elektronski pošti na naslov: občTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Prednostno bodo obravnavne izjave o interesu, oddane s strani društev, ki imajo status humanitarne organizacije in je njihova dejavnost med drugim tudi organizacija brezplačnih letovanj za otroke iz socialno ogroženih družin.

Pogodba o oddaji stvarnega premoženja Občine Jesenice v uporabo oziroma najem bo sklenjena v roku 8 dni po končani izbiri.

Kontaktna oseba za vse dodatne informacije je Nevenka Kavčič Cenček, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., tel. 04 5869 302.

Organizator si pridržuje pravico, da lahko do sklenitve pravnega posla, brez odškodninske odgovornosti, ustavi postopek.

 

OBČINA JESENICE
ŽUPAN
Tomaž Tom Mencinger

Prebrano 2227 krat