Skok na osrednjo vsebino

Javne objave

dec  2020 22

Namera o sklenitvi neposredne pogodbe

NAMERO O SKLENITVI NEPOSREDNE POGODBE

za brezplačno uporabo prostorov v poslovni stavbi z ID znakom: stavba 2176-321: dvorane s pripadajočimi prostori na naslovu Blejska Dobrava 44, Blejska Dobrava, in sicer:

  • v sredo 19. januar od 9:30 do 12:00 ure.

Pogodbo o brezplačni uporabi je mogoče skleniti z uporabnikom, ki izpolnjuje pogoje iz 68. člena ZSPDSLS-1 (z osebo javnega prava za opravljanje javnih nalog, nevladno organizacijo, ki ji je podeljen status delovanja v javnem interesu, za opravljanje tistih dejavnosti, za katere ji je podeljen status, ali mednarodno organizacijo, katere članica je Republika Slovenija in ima na njenem ozemlju svoj sedež, agencijo, oddelek, predstavništvo ali pisarno, za izvajanje njenih nalog).

Uporabnik, s katerim bo sklenjena pogodba, je dolžan kriti obratovalne stroške, stroške manjših vzdrževalnih del, stroške zavarovanja in druge stroške, določene v pogodbi, po veljavnem ceniku (v nadaljevanju stroški).

Rok za sprejem ponudbe je 20 dni od objave te namere na spletni strani Občine Jesenice. Prijava se odda na priloženem obrazcu v pisarni Krajevne skupnosti Blejska Dobrava, pisno na naslov: Krajevna skupnost Blejska Dobrava, Blejska Dobrava 44, 4273 Blejska Dobrava ali po elektronski pošti na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Upoštevane bodo vse prijave, dostavljene na sedež Krajevne skupnosti Blejska Dobrava do izteka 20- dnevnega roka od objave predmetne namere, prijave, ki bodo v navedenem roku prispele pisno na naslov ali na elektronski naslov Krajevne skupnosti Blejska Dobrava oz. bodo oddane na pošto s priporočeno poštno pošiljko najkasneje zadnji dan poteka roka objave namere.   

V primeru izraženega interesa več ponudnikov bodo opravljena pogajanja o pogojih pravnega posla in bo pogodba o brezplačni uporabi sklenjena z najugodnejšim ponudnikom.

Pogodba o brezplačni uporabi bo sklenjena po poteku roka najmanj 20 dni od objave te namere na spletni strani Občine Jesenice. Stroški se plačujejo enkrat mesečno na podlagi izstavljenega računa, za pretekli mesec. Račun se izstavi na podlagi dejansko koriščenih ur do 10. v mesecu, ki ga je uporabnik dolžan plačati v 15. dneh od izdaje računa.

Kontaktna oseba za dodatne informacije o predmetu razpolaganja je Tina Svetlin, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., 045 874 267.

Organizator si pridržuje pravico, da lahko do sklenitve pravnega posla, brez odškodninske odgovornosti, ustavi postopek.

Prebrano 939 krat

Aktualno: Javna naročila, razpisi in objave