Skok na osrednjo vsebino
Natisni to stran
feb  2017 03

Javni razpis za prosto delovno mesto Direktorja javnega zavoda za šport Jesenice

Na podlagi Zakona o javnih uslužbencih (Ur. list RS, št. 63/07 – uradno prečiščeno besedilo, 65/08, 69/08 – ZTFI-A, 69/08 – ZZavar-E in 40/12 – ZUJF) ter 20. člena Odloka o ustanovitvi javnega zavoda »Zavod za šport Jesenice« - UPB1 (Ur. list RS, št. 26/2011, 82/2013 in 49/2016) Komisija za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja razpisuje prosto delovno mesto

DIREKTORJA JAVNEGA ZAVODA

ZAVOD ZA ŠPORT JESENICE (m/ž)

Za direktorja je lahko imenovana oseba, ki ob splošnih pogojih, ki jih določa zakon, izpolnjuje tudi naslednje posebne pogoje:

  • univerzitetna izobrazba ali magisterij stroke (druga bolonjska stopnja);
  • najmanj 5 let delovnih izkušenj;
  • aktivno znanje slovenskega jezika;
  • aktivno znanje vsaj enega svetovnega jezika.

Kandidat za direktorja je k prijavi na razpis dolžan priložiti program poslovnega in programskega razvoja zavoda, ki vključuje tudi koncept trženja za mandatno obdobje.

Pogodbo o zaposlitvi sklene z direktorjem Svet zavoda za določen čas, čas trajanja mandata. Mandat direktorja traja 5 let, po preteku mandata je lahko ponovno imenovan.

Kot delovne izkušnje se šteje delovna doba na delovnem mestu, za katero se zahteva ista stopnja izobrazbe in čas pripravništva v isti stopnji izobrazbe, ne glede na to, ali je bilo delovno razmerje sklenjeno oziroma pripravništvo opravljeno pri istem ali pri drugem delodajalcu. Za delovne izkušnje se štejejo tudi delovne izkušnje, ki jih je javni uslužbenec pridobil z opravljanjem del na delovnem mestu, za katero se zahteva za eno stopnjo nižja izobrazba, razen pripravništva v eno stopnjo nižji izobrazbi. Kot delovne izkušnje se upošteva tudi drugo delo na enaki stopnji zahtevnosti, kot je delovno mesto, za katero oseba kandidira. Delovne izkušnje se dokazujejo z verodostojnimi listinami, iz katerih sta razvidna čas opravljanja dela in stopnja izobrazbe.

Prijavi naj kandidati priložijo življenjepis in dokazila o izpolnjevanju pogojev ter jih v roku 15 (petnajst) dni od dneva objave razpisa pošljejo na naslov: Komisija za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja pri Občini Jesenice, Cesta železarjev 6, 4270 Jesenice, s pripisom »NE ODPIRAJ – PRIJAVA NA RAZPIS ZA DIREKTORJA JAVNEGA ZAVODA ZAVOD ZA ŠPORT JESENICE«.

Kandidati bodo o imenovanju obveščeni v zakonitem roku.

Dodatne informacije glede razpisa lahko dobite na telefonski številki 04 5869 233 ali po elektronski pošti: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., pri Mojci Levstik.

Opomba: Uporabljeni izrazi, zapisani v moški spolni slovnični obliki, so uporabljeni kot nevtralni za ženske in moške.

 

Številka:  014-36/2016

Predsednik Komisije za mandatna
vprašanja, volitve in imenovanja

Boštjan ŽIGON, l.r.

Dodatne informacije

  • Veljavno od: 3.2.2017
  • Veljavno do: 18.2.2017
Prebrano 4505 krat Nazadnje urejano na četrtek, 16 marec 2017 13:16