Skok na osrednjo vsebino

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Kohezijskega sklada

nov  2016 18

Vabilo na delavnico v sklopu izdelave Celostne prometne strategije Občine Jesenice ''Vizija''

V sklopu izdelave Celostne prometne strategije Občine Jesenice organiziramo delavnico z naslovom "Vizija" ki bo v sredo, 23. novembra 2016, ob 14.00 uri, v Kolpernu (Fužinska cesta 2, Jesenice).

Občina Jesenice je skladno z evropskimi smernicami v letu 2016 pristopila k izdelavi Celostne prometne strategije. Gre za strateški dokument, ki je namenjen reševanju izzivov občine na področju urejanja prometa s poudarkom na zagotavljanju dobrih pogojev za ranljivejše udeležence v prometu, kot so pešci, kolesarji (celostni pristop) in spodbujanje uporabe trajnostnih prevoznih sredstev.

Na delavnici bomo posebno pozornost posvetili viziji Občine Jesenice. Delavnica je pomembna za oblikovanje prioritet, predlogov in same vizije. Na podlagi analize stanja, izvedene v preteklih mesecih, že poteka oblikovanje in izbiranje najboljših ukrepov. Da bi zastavljeno vizijo oziroma zaželeno stanje v prihodnosti tudi dosegli, jo bo treba podpreti z natančneje opredeljenimi cilji, s katerimi se opredeli raven želenih izboljšav, zato bomo veseli vašega sodelovanja.

Zaradi zagotovitve vseh pripomočkov pri izvedbi delavnice vas prosimo, da svojo udeležbo ali odsotnost sporočite Tjaši Podgornik po elektronski pošti (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.) ali preko telefonske številke (041 370 762).

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Kohezijskega sklada.

Prijazno vabljeni.

Prebrano 2199 krat

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.