Skok na osrednjo vsebino

EuroBasket 2013 [Arhivska stran]

eurobasket2013
mar  2013 21

Na Eurobasket 2013 se intenzivno pripravlja tudi Palma

Pri Turistični agenciji Palma, ki nastopa kot uradna agencija evropskega prvenstva, so s pripravami na košarkarski spektakel v polnem teku. Zanimanje za aranžmaje s strani tujih turističnih agencij je veliko, s celovito ponudbo pa bodo poskušali v kar čim večji meri ugoditi željam in povpraševanju tujih gostov.

Na podlagi bogatih izkušenj - tako v vlogi partnerja Košarkarske zveze Slovenije, kot v turistični branži nasploh, so v Turistični agenciji Palma za čas EuroBasketa 2013 pripravili celovito in skrbno dodelano ponudbo za zaključene skupine, pa tudi individualne goste, ki bodo obiskali Slovenijo za čas prvenstva. Programe so časovno prilagodili obisku prvega ali drugega dela prvenstva oziroma obisku celotnega dogodka, v pakete pa so poleg nastanitev in vstopnic za oglede tekem vključili tudi možnosti transferjev, atraktivnih dodatnih izletov po Sloveniji, najema avtomobila, itd.

Po besedah Marka Sikurja, predstavnika uradne turistične agencije EuroBasket 2013, prve rezervacije aranžmajev že beležijo, od februarja naprej pa so rezervacije paketov in dodatnih storitev možne tudi preko spletne strani www.palma-travel.eu. Na omenjeni strani bodo poskrbeli tudi za vse aktualne informacije z zvezi z dogajanji na prizoriščih in samim prvenstvom.

Kot še dodajajo, so intenzivno pristopili tudi k promociji EuroBasketa 2013, saj se zavedajo veličine in pomena dogodka za Slovenijo.

Prebrano 4284 krat Nazadnje urejano na četrtek, 21 marec 2013 13:33