Skok na osrednjo vsebino

EuroBasket 2013 [Arhivska stran]

eurobasket2013
mar  2013 26

Začetek prodaje vstopnic za četrtfinale EuroBasketa 2013

Po začetku prodaje vstopnic za finale, tekmo za 3. mesto in oba polfinala, ki so v omejenih količinah še vedno na voljo na Eventimu in Petrolu, bo od danes, od 17.00 dalje, moč kupiti tudi vstopnice za četrtfinale ter tekme od 5. do 8. mesta.

CENIK VSTOPNIC IN TERMINE VALOV PRODAJ LAHKO NAJDETE TUKAJ

NEPOSREDNA POVEZAVA DO NAKUPA VSTOPNIC JE NA VOLJO TUKAJ

Nakup vstopnic je mogoč prek spletne strani www.eventim.si, na lastnih prodajnih mestih Eventima, navedenih spodaj, ter na bencinskih servisih Petrola v Sloveniji.

Lastna prodajna mesta Eventima, na katerih bo mogoč nakup vstopnic za EuroBasket 2013, so:

  • Hiša vstopnic Citypark Ljubljana
  • Hiša vstopnic Citycenter Celje
  • Hiša vstopnic Europark Maribor
  • Eventim Hala Tivoli
  • Kino Šiška
  • Križanke

Vsak posameznik lahko kupi največ po 4 vstopnice za posamezno tekmo. Paketnih vstopnic za več tekem ali delov prvenstva ni.

Vsak posameznik bo ob nakupu vstopnice za EuroBasket 2013 na lastnih prodajnih mestih Eventima in bencinskih servisih Petrola prejel potrdilo, s katerim bo lahko vstopnice prevzel od 1. julija 2013 dalje, in sicer na zgoraj naštetih lastnih prodajnih mestih Eventima ali na blagajnah dvoran v času prvenstva. V kolikor se bo kupec odločil za naročilo prek spletne strani, bo ob nakupu sam označil način dostave vstopnic, ki jih bo prav tako prejel po 1. juliju 2013 bodisi po pošti ali na prej navedene načine.

POZOR! Ker pričakujemo velik interes tudi za nakup četrtfinalnih vstopnic, naj opozorimo na dve razlagi na spletni strani, ki se bosta prikazali, v kolikor vstopnic (morda le za določen čas) ne bo moč kupiti.
Vstopnice trenutno niso na voljo – kontingent vstopnic trenutno ni na voljo zaradi več razlogov:

1) Interesenti v sistemu kupujejo vstopnice, zaradi česar so te rezervirane 25 do 30 minut. V kolikor se interesent ne odloči za nakup, se vstopnice sprostijo nazaj v prodajo.
2) Vstopnice so kupci že kupili, a pri tem izbrali predplačilo. V kolikor kupci teh vstopnic v treh dneh, kolikor znaša rok, ne plačajo, se vstopnice prav tako sprostijo nazaj v prodajo.

Vstopnice trenutno razprodane – celotno število vstopnic za določeno kategorijo je že razprodano. Kljub temu še vedno ostaja možnost, da bo določeno število vstopnic na voljo kasneje, saj lahko pride do posameznih odpovedi. O teh vstopnicah bomo v takem primeru javnost obvestili prek www.eventim.si, www.eurobasket2013.org, www.kzs.si ter splošnih medijev, saj želimo, da do dragocenega listka pride čim več navijačev.
Vsem spletnim kupcem priporočamo, da se v primeru, da želenih vstopnic na spletni strani ni več v prodaji, za nakup obrnejo na bencinske servise Petrol. Ta ima namreč kot uradni sponzor EuroBasketa 2013 posebno količino vstopnic.
Vsi splošni pogoji nakupa vstopnic so dostopni na spletni strani www.eventim.si.

Prebrano 3732 krat Nazadnje urejano na torek, 26 marec 2013 14:53