Skok na osrednjo vsebino

Jeseniške novice

Nov 2021 19

Jeseniške novice, 19. november 2021-20

Jeseniške novice, 19. november 2021-20 Jeseniške novice - Gorenjski glas

Drevi zaključek Čufarjevih dnevov

S podelitvijo nagrade in Čufarjevih plaket se bodo nocoj zaključili 34. Čufarjevi dnevi, ki so od nedelje potekali v Gledališču Toneta Čufarja Jesenice.

Cepljenje brez naročanja

Tako proti covidu-19 kot sezonski gripi se je v Zdravstvenem domu Jesenice mogoče cepiti brez naročanja.

Sejem rabljene smučarske opreme

Smučarski klub Blejska Dobrava tudi letos organizira sejem rabljene smučarske opreme, ki bo potekal od petka, 3. decembra, do nedelje, 5. decembra, v prostorih Osnovne šole Koroška Bela na Koroški Beli.

Mojstrica peke z drožmi

Jerca Hriberšek Klinar s Podkočne je mojstrica peke z drožmi, iz katerih ne pripravlja le kruha in potic, temveč tudi vaflje, pite, biskvite, piškote, celo granolo in makrone.

Navdušena osvajalca Španovega vrha

Julko in Tilna Dacarja iz Ljubljane je Španov vrh kar zasvojil, število vzponov se povečuje, hrabro se bližata petstotemu vzponu.

Barvo kombija so izbirali tudi učenci

Na Osnovni šoli Poldeta Stražišarja Jesenice so s pomočjo treh občin kupili nov kombi za prevoz otrok, pri izbiri barve pa so sodelovali tudi učenci. Izbrali so "jeseniško rdečo".

Mama, ki je za vse sama ...

V Gledališču Toneta Čufarja Jesenice so krstno uprizorili komedijo Za vse sem sama, ki jo je za jeseniško gledališče napisal Miha Mazzini.

Državni prvak z osebnim rekordom

Janez Mulej, 40-letni tekač z Blejske Dobrave, član Atletskega kluba Radovljica, je Ljubljanski maraton v generalni uvrstitvi končal na tretjem mestu.

Dobrodelni vikend jeseniških študentov

Klub jeseniških študentov je zadnji konec tedna v oktobru organiziral Dobrodelni vikend, ki je združeval več različnih humanitarnih akcij.

Read 1219 times Last modified on Thursday, 18 November 2021 16:08

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Uporabne povezave