Skok na osrednjo vsebino

Jeseniške novice

Jun 2023 09

Jeseniške novice, 9. junij 2023-9

Jeseniško poletje se je začelo z mavrico

S Kulturno mavrico Jesenic se je začel sklop poletnih prireditev z naslovom Jeseniško poletje.

Pohod na Golico

Ob dnevu državnosti bo pohod na Golico.

Promocija Zoisovega parka

V sklopu projekta Pohodništvo v občini Jesenice je dogodek, ki bo v soboto, 10. junija, ob 13. uri uri na Pristavi in bo namenjen promociji Zoisovega parka.

Izbrali novo mis narcis

Mis narcis za leto 2023 je postala devetnajstletna Neža Okorn, ki je osvojila srca občinstva in si priborila laskavi naslov.

Vsi smo junaki

Osnovna šola Poldeta Stražišarja je tudi letos prevzela organizacijske vajeti regijskih letnih iger specialne olimpijade Gorenjske.

Družini prijazno podjetje

Tudi v obeh jeseniških družbah Skupine SIJ, SIJ Acroni in SIJ SUZ, bodo začeli uvajati ukrepe za lažje usklajevanje zasebnega in poklicnega življenja zaposlenih.

Iz ognja rojeni v objektivu

V Kosovi graščini je na ogled razstava fotografij Vitomirja Pretnarja z naslovom Iz ognja rojeni, ki jo je pripravil ob sedemdesetletnem življenjskem jubileju.

Edino upanje je zdravljenje v ZDA

Dolgoletni uspešni hokejist Aleš Kranjc se bori s težko boleznijo ALS. Žena Andreja je začela akcijo zbiranja sredstev za zdravljenje na kliniki v ZDA.

Srebrni jubilej občine Češnjevec

Petindvajset let je, ko so se štirje domačini s Hrušice – Anton Bele, Milan Rupar, Miha Urbar in pokojni Beno Gasar – dogovorili, da bodo ustanovili svojo občino.

Javni razpis za sofinanciranje mladinskega dela v društvih in nevladnih organizacijah v letu 2023

Drugi naslovi:

Sanacija bazena Ukova, Odprla poslansko pisarno, Kakšna bo prihodnost tržnice, Iz ognja rojeni v objektivu, Učenja ni nikoli konec, Priznanje Marti Smodiš, Učni čebelnjak, Pester pomladni utrip, Atraktivna avtomobilistična prireditev na Hrušici, ...

Read 731 times Last modified on Friday, 09 June 2023 10:38

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Uporabne povezave