Skok na osrednjo vsebino

Novice

Apr 2018 17

Na mreženju SPOT svetovanje Gorenjska in SPOT svetovanje Savinjska tudi PODJETNICA LETA 2018

SPOT svetovanje Gorenjska & SPOT svetovanje Savinjska SPOT svetovanje Gorenjska & SPOT svetovanje Savinjska Foto: Eldina Čosatović

Dogodek »500podjetnic« je bila idealna priložnost za izmenjavo dobrih praks, mnenj in medsebojno spoznavanje. Zato smo v sklopu projekta SPOT svetovanje Gorenjska (RAGOR) in SPOT svetovanje Savinjska (OOZ Celje) organizirali skupno mreženje podjetnic in se udeležili dogodka dne 4.aprila 2018 v Grand Hotelu Union v Ljubljani.

Iz Gorenjske regije so se dogodka udeležile naslednje podjetnice: Ema Pogačar, Elizabeta Kejžar, Jožica Šmit, Armina Džafić, Slavka Zupan, Irena Tripić, Maja Rostohar, Marija Nemec, Marija Žvan, Alenka Dovžan, Patricija Levstek, Monika Klinar, Ana Hering, Tanja Antonič Svetina, Simona Štravs, Dominika Tepina Jeršin,  ter dve organizatorki in svetovalki iz Razvojne agencije Zgornje Gorenjske Eldina Čosatović  ter Hermina Biščević. Utrjene poslovne povezave smo na mreženju okrepile še s podjetnicami iz Savinjske regije.

V dvorani z mednarodno obarvanimi temami o poslu brez meja, o podjetništvu in uspešnih idejah, ki se ne ustavijo ob prvi prepreki in uspehu, so med drugimi spregovorile tudi znane uspešne podjetnice, strokovnjakinje in borke za žensko podjetništvo Madi Sharma, Sanja Popović Pantić, Adisa Tufo in Marta Turk.

Podjetniški dan oblečen v rdečo barvo je 32 udeleženkam iz obeh regij dal priložnost, da poleg dobrih zgodb z odra, spoznajo več kot 500 podjetnic, ki so med odmori izmenjale kontakte, pozitivno energijo in motivacijo za usklajevanje poslovnega in družinskega življenja.

Na dogodku so razglasili tudi najuspešnejšo podjetnico. S častnim priznanjem »Podjetnica leta 2018« se je na Gorenjsko vrnila Ema Pogačar iz podjetja Conditus, d.o.o. -  bolj znano po slastnih kremnih rezinah.

Isti dan smo obiskale tudi Predstavništvo Evropske komisije v Sloveniji HIŠO EU, kjer so nas z veseljem popeljali skozi informacijsko središče.

Slavnostni zaključek je skupina 18 podjetnic naredila v Hiši kulinarike pri Alenki Dovžan, kjer smo ob dobri večerji in kavi naše povezovanje okronale z dogovorom o skupnih nastopih tudi drugje.

 

Eldina Čosatović, mag. posl.ved
SPOT svetovanje Gorenjska
Razvojna agencija Zgornje Gorenjske

 

Več o dogajanju na samem dogodku pa na Facebook profilu Razvojne agencije Zgornje Gorenjske

Read 2189 times Last modified on Tuesday, 17 April 2018 14:56

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Uporabne povezave