Skok na osrednjo vsebino

Novice

Sep 2023 28

Fotorazstava v prostorih Občine Jesenice

V prostorih Občine Jesenice smo ob svetovnem dnevu turizma, 27. septembra, postavili razstavo na kateri so v fotografski objektiv ujeti večji dogodki letošnjega Jeseniškega poletja.

Dogodki so bili izredno dobro obiskani, obiskovalci pa so pohvalili tako organizacijo kot tudi bogato vsebino kulturno-zabavnih in glasbenih programov. Veseli smo, da so letošnje poletje Jesenice obiskali občani in turisti iz drugih krajev.

Ob zaključku letošnjega poletja lahko s ponosom trdimo, da smo dosegli cilj v strategiji razvoja turizma v občini Jesenice na produktnem področju prireditvenih doživetij: uveljavitev prireditev v lokalnem okolju ter prepoznavnost in obiskanost le-teh iz širšega regionalnega in nacionalnega prostora s ciljno zasnovano promocijo. Prepričani smo, da je bilo letošnje poletje za marsikoga pravo doživetje. Naslednje leto bomo program še nadgradili, zato bomo veseli, če nam posredujete vaše predloge za naslednje poletje. Zabava, sprostitev in dobra družba so tisto, kar si vsi želimo.

Read 437 times Last modified on Thursday, 28 September 2023 15:43

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Uporabne povezave