Skok na osrednjo vsebino

Obvestila za javnost

May 2015 26

Že tretja poškodba kolesarskega sistema v treh tednih, izposoja koles iz kolesarnice pred Občino zaenkrat nemogoča

Jesenice, 26. 5. 2015 – Občina Jesenice je bila danes obveščena že o tretji poškodbi kolesarskega sistema »JeseNICE bikes« v treh tednih, odkar je sistem v uporabi. Kolesarnice pred Občino tako do nadaljnjega ni možno uporabljati.

 

Občina Jesenice je bila danes s strani vzdrževalca kolesarskega sistema, Zavoda za šport Jesenice, obveščena o poškodbi dveh ekranov na terminalu za izposojo koles. Tokrat sta poškodovana ekrana na kolesarnici na Hrušici, ki je bil zaradi poškodbe zamenjan pred kratkim, in na kolesarnici pred Občino Jesenice. Medtem ko je na prvi kolesarnici izposoja koles kljub temu možna, pa je ekran na drugi popolnoma uničen in si zato s te kolesarnice do nadaljnjega ni možno izposojati koles. Škoda je ocenjena na vsaj 115 €.

Občina Jesenice je dejanje, ki ga strogo obsoja, tudi tokrat nemudoma prijavila na Policijsko postajo Jesenice, preučila pa bo tudi možnost postavitve videonadzora na vseh treh lokacijah kolesarnic oziroma druge ustrezne možnosti, ki bi preprečile nadaljnje nastajanje škode kot posledico vandalizma.

 

Read 1628 times Last modified on Tuesday, 26 May 2015 14:52

1 comment

  • Comment Link Tuesday, 26 May 2015 22:58 posted by Mičo

    Najbolje bi bilo postavit video nadzor in to je to.Drugače ne bo šlo.

    Report

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Uporabne povezave