Obvestila za javnost

Jan 2018 31

RAGOR obvešča: Točka VEM se je preimenovala v SPOT svetovanje Gorenjska

Točke VEM pod okriljem agencije SPIRIT so se z januarjem 2018 preimenovale v SPOT (Slovenska poslovna točka). Razvojna agencija Zgornje Gorenjske je tako dobila dodaten naziv SPOT svetovanje Gorenjska.

Obveščamo vam, da smo se v partnerskem konzorciju prijavili na razpis agencije SPIRIT za izvajanje celovitih podpornih storitev za potencialne podjetnike v okviru slovenskih poslovnih točk za obdobje od 2018 do 2022. Vloga je bila pozitivno ocenjena, zato vas z veseljem obveščamo, da bomo nudili informacije v okviru Slovenske poslovne točke – SPOT svetovanje Gorenjska, ki nadomešča nekdanjo kontaktno točko VEM in bo še naprej opravljala brezplačna svetovanja potencialnim in obstoječim podjetnikom, registrirala nova podjetja in opravljala spremembe podjetij preko portala eVEM, organizirala različne informativne in izobraževalne dogodke ter tekom leta nadgradila svoje storitve, za še večjo podporo gorenjskim podjetnikom. Podjetnikom bomo sedaj svetovali in pomagali na Razvojni agenciji Zgornje Gorenjske, BSC, d.o.o. Kranj, Razvojni agenciji Sora, Škofja Loka in Gospodarski zbornici Kranj.

SPOT svetovanje Gorenjska vam bo na voljo vsak delovnik med 9.00 in 15.00, po predhodnem dogovoru. Prav tako pa nudimo tudi mobilna svetovanja na sedežu podjetja. Kontaktni podatki naših svetovalk za območje Zgornje Gorenjske:

Eldina Čosatović, mag. posl. ved

T: 04/581-34-19;

E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Hermina Biščević, dipl. upr. org.

T: 04/581-34-13

E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Vse storitve so brezplačne, saj je projekt sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija v sklopu projekta SPOT svetovanje Gorenjska.

Read 2224 times

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Uporabne povezave