Obvestila za javnost

Sep 2019 25

Začenja se prenova igrišča Biba na Plavžu

Foto: idejna zasnova igrišča Biba (Projektivni biro Delavnica d.o.o. Vrhnika) Foto: idejna zasnova igrišča Biba (Projektivni biro Delavnica d.o.o. Vrhnika)

Jutri, 26. septembra, Občina Jesenice začenja s prenovo otroškega igrišča Biba na Plavžu, ki se nahaja med stanovanjskimi objekti C. maršala Tita 96, 98 in 100. Igrišče bo namenjeno otrokom vseh starostnih skupin, poleg pa se bo nahajal tudi prostor za odrasle. Oblikovno in programsko se bo povezovala z drugimi igrišči v krajevni skupnosti Plavž, torej z že obnovljenim igriščem Pika ter še načrtovanima dvema igriščema Tim in Rožle. Poleg samih igrišč bo izvedena tudi manjša urbana ureditev celotnega javnega prostora ob igriščih med bloki in stolpnicami.

V teh dneh je izvajalec, družba Modro d. o. o., Ljubljana, že začel postavljati gradbiščno ograjo, v času gradnje pa bo občasno prihajalo do motenj parkiranja na posameznih parkiriščih in dostopa do posameznih stanovanjskih stavb, hkrati pa bo na gradbišču povečan hrup, zato prebivalce okoliških stanovanjskih stavb prosimo za razumevanje.

Dela bodo zaključena predvidoma do konca letošnjega leta.

Read 730 times Last modified on Thursday, 26 September 2019 09:10

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Uporabne povezave