Skok na osrednjo vsebino

Obvestila za javnost

May 2020 10

Jutri začetek medkrajevnega avtobusnega prometa, krajevnega zaenkrat še ne bo

Vlada RS je odločila, da bo jutri, 11. 5., po tem, ko je bil kot ukrep za zajezitev epidemije koronavirusa v Sloveniji pred skoraj dvema mesecema ustavljen, ponovno stekel javni potniški promet.

V primeru avtobusnih prevozov, ki ga na območju občine Jesenice izvaja skupina Arriva Slovenija, bo v tem tednu stekel le medkrajevni avtobusni promet, medtem ko krajevnega mestnega avtobusnega prometa, tako kot v večini občin, kjer storitev izvaja skupina Arriva Slovenija, vsaj v tem tednu še ne bo. O ponovnem začetku izvajanja mestnega avtobusnega prometa bomo javnost obvestili takoj, ko bo znanih več informacij. Ob uporabi avtobusnega prevoza pa je treba upoštevati tudi nekaj pravil, namenjenih preprečevanju širjenja koronavirusa, ki so dosegljiva TUKAJ.

V omejenem obsegu pa z izvajanjem železniškega prometa začenjajo tudi Slovenske železnice. Njihov vozni red bo zaenkrat prilagojen in okrnjen, več informacij pa je dosegljivih TUKAJ.

Za vsa dodatna vprašanja pa lahko posamezniki pokličejo tudi na enotno državno telefonsko številko, vzpostavljeno ob ponovnem uvajanju javnega potniškega prometa 01 478 85 12.

Read 1579 times Last modified on Sunday, 17 May 2020 22:40

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Uporabne povezave