Skok na osrednjo vsebino

Obvestila za javnost

Oct 2020 08

Obvestilo o prisotnosti na javni dražbi

Na spletni strani Občine Jesenice in v Jeseniških novicah št. 16/2020 je bil dne 18. 9. 2020 objavljen javni poziv za izvedbo javne dražbe – prodaja nepremičnin z ID znakom: parcela 2175 2199/1 in parcela 2175 2199/2. Javna dražba za prodajo navedenih nepremičnin bo potekala v sredo, 14. 10. 2020, ob 15.00 v prostorih Občine Jesenice (velika sejna soba).

Obveščamo vas, da bo zaradi povečanega števila potrjenih primerov virusne okužbe SARS-CoV-2 (COVID-19) oz. z namenom preprečitve širjenja virusne okužbe, varovanja zdravja in življenja ljudi, omejen dostop do in v prostor, v katerem bo javna dražba potekala. Poleg članov strokovne komisije bo dostop mogoč le dražiteljem (ena oseba posameznega dražitelja), ki bodo skladno z objavljenim pozivom pravočasno vplačali varščino za sodelovanje na javni dražbi. Drugim osebam dostop ne bo omogočen.

Pred vstopom se morajo dražitelji, ki bodo pravočasno vplačali varščino, zglasiti v sprejemni pisarni občine, kjer jih bodo usmerili do mesta javne dražbe.

Dražitelji so dolžni spoštovati navodila Nacionalnega inštituta za javno zdravje in sprejete ukrepe za zajezitev širjenja okužb s COVID-19, ki bodo veljali na dan izvedbe javne dražbe (obvezno nošenje zaščitne maske, obvezno razkuževanje rok ob vstopu v stavbo, upoštevanje higiene kašlja, upoštevanje minimalne socialne razdalje ...).

 

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Read 876 times

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Uporabne povezave