Skok na osrednjo vsebino

Obvestila za javnost

Dec 2022 15

Primopredaja poslov novemu županu mag. Petru Bohincu

Danes sta v prostorih Kabineta župana dosedanji župan Blaž Račič in novi župan mag. Peter Bohinec opravila uradno primopredajo poslov. Ob tej priložnosti je danes že nekdanji župan Blaž Račič mag. Bohincu na kratko predstavil delovanje občinske uprave, finančno stanje občine, pomembnejše projekte ter druge tekoče zadeve, hkrati pa mu je zaželel uspešno nadaljevanje začrtanih projektov. Mag. Peter Bohinec, ki je tako danes tudi uradno prevzel župansko funkcijo, se je gospodu Račiču zahvalil za opravljeno delo, hkrati pa poudaril, da se zaveda vseh izzivov, ki nas čakajo v prihodnje.

»Funkcijo župana prevzemam z zavedanjem, da delo nikakor ne bo lahko, vendar bomo vse izzive naslavljali pogumno in smelo, prepričan pa sem, da s tvornim sodelovanjem občinske uprave, Občinskega sveta ter nenazadnje Jeseničank in Jeseničanov tudi uspeh ne bo izostal,«

je povedal župan mag. Peter Bohinec. Funkcijo župana bo, ko zaključi posle in projekte v trenutni službi (predvidoma po novem letu), opravljal poklicno.

Read 522 times Last modified on Friday, 16 December 2022 08:43

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Uporabne povezave