Skok na osrednjo vsebino

Obvestila za javnost

May 2023 31

Novice s 4. seje sveta KS Plavž

Svet KS Plavž se je sestal na svoji 4. redni seji, dne 24.5.2023. Potrdili so zapisnik ter ugotovili, da so bili vsi sklepi 3. seje realizirani.

Svet KS Plavž se je sestal na svoji 4. redni seji, dne 24.5.2023.

  • Potrdili so zapisnik ter ugotovili, da so bili vsi sklepi 3. seje realizirani.
  • Pogovarjali so se o aktivnostih v zvezi s participativnim proračunom, predlogi ter o delavnici za krajane Plavža, ki bo potekala 31.5.2023 ob 17.00 uri v avli KS Plavž na Tavčarjevi 3/b.
  • Člani sveta so se seznanili z aktivnostmi na praznovanje krajevnega praznika, ki bo v Spominskem parku na Plavžu, dne 30.6.2023. Pohod v Planino pod Golico, okviru krajnega praznika pa bo izveden 1.7.2023. V primeru dežja prireditev in pohod odpadeta.
  • Podana je bila kratka informacija, o akcij KS, za »obnovitev obstoječih parkirnih mest« v sodelovanju z Občino Jesenice, SIJ Acroni d.o.o. in JEKO d.o.o.. Občina Jesenice je izdala soglasje k obnovi talnih oznak na obstoječih parkirnih mestih na lokaciji vzdolž Hotel Pošta do MAX Bara in od Cesta revolucije 5 do Ceste revolucije 9. Dela se bodo izvajala v začetku junija.
  • Pregledali so prispelo pošto ter z odgovori na pobude in predloge, ki so biliposredovanina prejšnji seji sveta. Dogovorili so se, da se v mesecu septembru opravi ogled vrtičkov na področju »bivšega smetišča«. Vse najemnike, ki bodo grobo kršili najemno pogodbo za vrt, se bo z dopisom opozorilo, da vrtiček uredijo kot zahteva pogodba. V primeru, da to ne uredijo se dopis odstopi Medobčinskem redarstvu občine Jesenice.
  • Posredovana je bila pobuda s strani Feride Klinar glede sanacije odlagališča smeti na območju Kurilniške ulice, v bližini železniške postavljalnice-CP. Pobudo ga. Klinar sproži na občinskem svetu kot svetnica občinskega sveta.
Read 385 times Last modified on Monday, 05 June 2023 09:59

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Uporabne povezave