Skok na osrednjo vsebino

Obvestila za javnost

Oct 2023 20

Kontaktni telefonski številki za javljanje zaznave neprijetnih vonjav iz odlagališča in CERO Mala Mežakla

Podjetje Ekogor, d.o.o. in Javno komunalno podjetje JEKO d.o.o., Jesenice imata v okviru izvajanja dejavnosti definirane potencialne vire emisij snovi v zrak, ki so zapisani v okoljevarstvenem dovoljenju.

Posamezno okoljevarstveno dovoljenje predpisuje tudi ukrepe za obvladovanje virov emisij snovi v zrak, ki jih mora izvajati upravljavec. Obe podjetji se aktivno trudita preprečevati nastajanje, kot tudi odpravljanje morebitnih emisij v zrak.

Z namenom še natančnejšega ugotavljanja vzrokov za občasne zaznave neprijetnega vonja pri občanih, ki živijo v neposredni bližini odlagališča in Centra za ravnanje z odpadki Mala Mežakla, občani pojav neprijetnih vonjav lahko sproti javijo na e-pošto ali preko telefona vodjema obeh obratov:

  • JEKO odlagališče: Sebastjan Klukovič: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., tel.: 041 587 282,

  • Ekogor CERO Mala Mežakla: Jaka Korošec: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., tel.. 031 644 849.

Read 490 times Last modified on Friday, 20 October 2023 11:08

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Uporabne povezave